Χίος, Δευτέρα 23 Ιουλίου

Διακρίθηκαν στον μαθηματικό διαγωνισμό "Ευκλείδη" πάνε για τον "Αρχιμήδη"

Παρ, 23/02/2018 - 06:56
Μαθηματικός διαγωνισμός

Η Δ.Ε του Παραρτήματος Χίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας,  ανακοινώνει με χαρά τους μαθητές που διακρίθηκαν στην δεύτερη φάση του Πανελλήνιου Μαθηματικού διαγωνισμού της Ε.Μ.Ε Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ.

ΣΤΕΙΡΟΣ  ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ                                     Γ΄ΤΑΞΗ                 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ  ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ                          Γ΄ΤΑΞΗ                 ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΙΟΥ

ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΥΔΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ        Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ          ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΙΟΥ

Οι παραπάνω μαθητές θα λάβουν μέρος στην 35η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» που θα γίνει το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα.

Το Παράρτημα Χίου εκφράζει τα συγχαρητήριά του, στους παραπάνω μαθητές, στους γονείς τους,  αλλά και στα Σχολεία τους.

 

Για την Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Παντελής Ι. Σαλλιάρης

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 23/07/2018 - 17:44
Ακαδημία Πλοιάρχων Οινουσσών

Προσομοιωτές γέφυρας και χειρισμού υγρού φορτίου, αναβαθμίσεις ραντάρ και εργαστήρια ηλεκτρικών μηχανών προμηθεύεται το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος εκσυγχρονισμού των Ακαδημιών και των άλλων Δημοσίων Σχολών Εμπορικού Ναυτικού.

Οπως διαβάζουμε σε σχετική ανακοίνωση "Με απόφαση του ΥΝΑΝΠ Παναγιώτη Κουρουμπλή, προκηρύχτηκε  διεθνής, ηλεκτρονικός, ανοικτός διαγωνισμός για την προμήθεια τεχνικού και εκπαιδευτικού εξοπλισμού, συνολικής προϋπολογισθείσας αξίας σύμβασης  1.996.923,08 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). 

Στο πλαίσιο αυτό, ο νέος διαγωνισμός αφορά στην προμήθεια των εξής ειδών: 

  • προσομοιωτές γεφύρας, GMDSS και συστήματος προσομοίωσης πυρκαγιάς σε κλειστό χώρο, για τις ανάγκες της ΑΕΝ/Π/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  και της ΔΣΕΝ/ΣΠΜ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,
  • αναβάθμιση RADAR ARPA σε προσομοιωτή γεφύρας για την  ΑΕΝ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ,
  • αναβάθμιση RADAR ARPA σε προσομοιωτή γεφύρας και προσομοιωτή χειρισμού υγρού φορτίου  για την ΑΕΝ ΣΥΡΟΥ,
  • εργαστήρια ηλεκτρικών μηχανών, καυσίμων-λιπαντικών και ψύξης - κλιματισμού   για την ΑΕΝ ΧΙΟΥ.

Η σύμβαση θα χρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και οι σχετικές Πράξεις είναι ενταγμένες στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» και «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020»

Τα είδη θα παραδοθούν σε χρονικό διάστημα από δύο έως έξι μήνες από την επομένη της υπογραφής της σύμβασης. Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλλουν προσφορές είτε για το σύνολο των ειδών για όλες τις Σχολές είτε τμηματικά για οποιοδήποτε είδος και οποιαδήποτε Σχολή."