Χίος, Δευτέρα 18 Ιουνίου

Ενα χρήσιμο σεμινάριο στο Δημοτικό Σχολείο Θυμιανών

Πέμ, 18/01/2018 - 15:57
Πρώτες βοήθειες στα Θυμιανά

Την απόλυτη επιτυχία γνώρισε η πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Θυμιατών να διοργανώσει σεμινάριο πρώτων βοηθειών στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, χτες το απόγευμα.

   Η συμμετοχή γονέων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά. Και δεν συμμετείχαν μόνο γονείς, αλλά και όλοι οι δάσκαλοι όπως επίσης και αρκετά παιδιά.

   Το σεμινάριο είχε σχέση με κάθε είδους ατυχήματα και απρόβλεπτες καταστάσεις που αφορούν την υγεία μας.

   Με λιτό και απόλυτα κατανοητό τρόπο η γιατρός Μ. Πατηνιώτη και ο νοσηλευτής Θόδωρος Τσέτσερης (υπεύθυνοι του προγράμματος πρώτων βοηθειών του Νοσοκομείου) έδωσαν τις απαραίτητες και αναγκαίες οδηγίες και συμβουλές για την αντιμετώπιση των πιο προβλέψιμων και απρόβλεπτων καταστάσεων.

   Ένα εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο και αξίζουν συγχαρητήρια στο σύλλογο για την πρωτοβουλία του, ενώ στο τέλος προσφέρθηκε και κέρασμα στους συμμετέχοντες.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 18/06/2018 - 16:59
Ενημέρωση για το σεμινάριο

Στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Χίου θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την «Παρατηρήσιμη Μάθηση» στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ VisibleLearning 4 Performance.

Η έννοια της παρατηρήσιμης μάθησης σχετίζεται με θέματα που αφορούν τις εκπαιδευτικές παρεμβάσεις που αποσκοπούν, α) στην βελτίωση της αποτελεσματικότητας των εκπαιδευτικών, β) στην ανάπτυξη κινήτρων των μαθητών για την μεγιστοποίηση της επίδρασης της εκπαιδευτικής διαδικασίας και γ) σε παράγοντες βελτίωσης της ποιότητας της εκπαίδευσης.

Διοργανωτές

Σχολικοί Σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας &Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας &Δευτεροβάθμιας &Εκπαίδευσης Χίου

Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Χίου

 

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.