Χίος, Τρίτη 16 Ιανουαρίου

Η έκθεση των μαθητών του ΕΕΕΕΚ μας περιμένει

Τετ, 17/05/2017 - 06:04

Και φέτος αποφάσισαν να ενισχύσουν τις δραστηριότητες τους οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ, με έκθεση προϊόντων, που αποτελούν μέρος των σχολικών δραστηριοτήτων τους. Τα παιδιά πασχίζουν γι’ αυτό το αποτέλεσμα, μας είπε ο Διευθυντής Γιάννης Νικήτας και αξίζουν τις έμπρακτης επιβράβευσης μας. Αυτή τη φορά όπως μας είπε η καθηγήτρια Κηπουρικής Αλεξάνδρα Τοπάλη οι μαθητές δεν επέλεξαν να εκθέσουν για πώληση λαχανικά αλλά κακτοειδή, τα οποία, όπως συμπλήρωσε η καθηγήτρια Καλλιτεχνικών μαθημάτων Μάγδα Βασίλα, φιλοξενούνται μέσα σε γλαστράκια, που έφτιαξαν οι μαθητές.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 15/01/2018 - 17:48
Νότης Μηταράκης

Αναφορά Ν. Μηταράκη προς τον Υπουργό Παιδείας σχετικά με τη λειτουργία του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας στο ΕΠΑΛ Καρδαμύλων.

 

Προς: Τον Υπουργό Παιδείας

Θέμα: «Λειτουργία Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας στο ΕΠΑΛ Καραδαμύλων».

Κ. Υπουργέ

Σας προωθώ απόσπασμα του 7/2017 Πρακτικού της τακτικής δημόσιας συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καρδαμύλων του Δήμου Χίου. Στο έγγραφο αποτυπώνεται η ανησυχία της τοπικής κοινότητας, των γονέων, μαθητών και καθηγητών από την προοπτική να σταματήσει τη λειτουργία του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας του ΕΠΑΛ Καρδαμύλων από το σχολικό έτος 2018-2019.

Η κατάργησή του θα έχει σοβαρές αρνητικές συνέπειες στους μαθητές και τις οικογένειές τους: οικονομική επιβάρυνση είτε ανάγκη να εγκαταλείψουν την περιοχή για να μετακομίσουν στην πόλη της Χίου.

Με δεδομένο ότι τα Καρδάμυλα είναι μια απομακρυσμένη, ορεινή περιοχή και είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραμείνει ο πληθυσμός εκεί, παρακαλώ να εξετάσετε τα αιτήματα των κατοίκων και να τοποθετηθείτε σχετικά.

Με εκτίμηση,

Νότης Μηταράκης