Χίος, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου

Ιστορική στιγμή και επίσημη πρώτη για το τμήμα Τουρισμού του Πανεπιστημίου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 24/10/2017 - 16:38

Ιστορική στιγμή για το νησί η επίσημη έναρξη σήμερα το μεσημέρι του νέου Τμήματος Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που έγινε στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης» του Πανεπιστημίου παρουσία του Πρύτανη Στέφανου Γκρίζαλη, του Κοσμήτορα επιστημών της Διοίκησης Γιάννη Καρκαζή, πολλών Πανεπιστημιακών και πλήθους φοιτητών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης, ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς, ο πρώην Βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος και πολλοί εκπρόσωποι τουριστικών φορέων.

Εκτός της σημασίας του τμήματος κάτι στο οποίο αναφέρθηκε εκτενώς ο Πρύτανης, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν τα στοιχεία του Γιάννη Καρκαζή, που αναφέρθηκε στην κατάταξη του Πανεπιστημίου Αιγαίου ως του καλύτερου της χώρας αλλά και στο τι σημαίνει εκτός των άλλων σε αριθμούς το Πανεπιστήμιο που οι Καθηγητές και οι Διοικητικοί υπάλληλοι του ξεπερνούν τους 100 και οι φοιτητές τους 3000.

 

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΑ 13 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 18/01/2018 - 16:29

Με εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο Χίου, από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου θα τιμηθεί η εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών των γραμμάτων.