Χίος, Σάββατο 23 Ιουνίου

Καθάρισαν και ζωγράφισαν στην παραλία της Φάρκαινας οι μαθητές Ε και ΣΤ τάξης

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 5 ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 22/05/2018 - 14:29

Μια πιο όμορφη πόλη, προσπάθησαν να φτιάξουν οι μικροί μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χίου και ειδικότερα η Ε και ΣΤ τάξη, και έτσι από νωρίς το πρωί, καθάρισαν την παραλία στο ύψος του ξενοδοχείου «Ελληνικό Κάστρο» και ευπρέπισαν τον χώρο κοντά στα Φανάρια της Φάρκαινας, στο πλαίσιο του μαθήματος  Εθελοντικής Προσφοράς.

Με πινέλα, σβουράκια και σακούλες, οι μικροί μαθητές, μαζί με τους δασκάλους τους,  έξυσαν και έβαψαν την σιδερένια παράσταση που υπάρχει στην παραλία, δίνοντας… χρώμα στην εικόνα του νησιού.

mathites_toy_5oy_dimotikoy_katharisan_kai_exoraisan_tmima_paralias_farkainas

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 21/06/2018 - 19:29
Γ. Καμίνης

Ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος αλλαγής, επισκέπτεται το νησί μας το Σάββατο, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Το πρω'ϊ θα επισκεφθεί διάφορους φορείς και το απόγευμα στις 8.00 μ.μ. στην Αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας, θα παραυρεθεί σε Νομαρχιακή Συνέλευση του ΚΙΝΑΛ Χίου. 

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση, που εκδόθηκε τονίζονται:

Το Σάββατο 23 Ιουνίου θα πραγματοποίησει επίσκεψη στην Χίο ο Δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης. Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει παρατίθεται ως εξής :

  • 12:00μ.μ. Άφιξη στον Αερολιμένα Χίου “Όμηρος”
  • 12:20μ.μ. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χίου και τον Πρόεδρο Επιμελητηρίου
  • 12:45μ.μ. Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου
  • 13:30μ.μ. Επίσκεψη στο Μουσείο Μαστίχας
  • 19:30μ.μ. Συνέντευξη Τύπου
  • 20:00μ.μ. Νομαρχιακή Συνέλευση ΚΙΝΑΛ Χίου

Το Κίνημα Αλλαγής Χίου σας προσκαλεί στην Νομαρχιακή του Συνέλευση με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Καμίνη το Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμά μας για αλλαγή!