Χίος, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Όταν βρέξει θα κατεβάσω τα παιδιά για μάθημα στο... Δημαρχείο

Παρ, 29/09/2017 - 17:31

Πλήρως αγανακτισμένος από την ταχύτητα των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χίου, ο Στέφανος Τσίγκος, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Λαγκάδας, προανήγγειλε ότι στην πρώτη βροχή θα πάρει τα παιδιά του Σχολείου και θα τα κατεβάσει για μάθημα στο… Δημαρχείο.
Η στέγη όπως μας είπε είναι προβληματική, το Δημοτικό της Λαγκάδας είναι τρύπιο. Στον Δήμο Χίου, στην Τεχνική Υπηρεσία, υπάρχει από το Μάρτη δημοσιευμένη δημοπρασία επισκευών, πλην όμως ακόμα και τώρα δεν έχει εγκατασταθεί εργολάβος. “Εγώ είμαι ξεκάθαρος”, είπε ο Στέφανος Τσίγκος, “αν βρέξει δεν αφήνω τα παιδάκια να πάθουν ηλεκτροπληξία, θα τα κατεβάσω να κάνουμε μάθημα στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.”.  
 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/02/2018 - 15:41

Τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου θα εκδοθούν οι υπουργικές αποφάσεις για τις προσκλήσεις υποψηφίων αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών για τις δομές γενικής και ειδικής αγωγής, όπως ενημερώνει η Δ/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευτυχία Βλυσίδου, προκειμένου να καταρτιστούν οι πίνακες αναπληρωτών της επόμενης σχολικής χρονιάς.

Παράλληλα προτρέπει τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους εκπαιδευτικούς να παρακολουθούν τις παρακάτω ιστοσελίδες:

https://opsyd.sch.gr

https://www.minedu.gov.gr

https://dide.chi.sch.gr