Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Στρατής Γδύσης: Ο μελετητής ξέχασε να βάλει στη μία πλευρά… υδρορροές

O Αντιδήμαρχος Χίου, για τη στέγη 1ου Γυμνασίου
Δείτε το Βίντεο
Δευ, 10/10/2016 - 16:19

Ε, δεν ξέχασαν να βάλουν κολόνες στο ιστορικό Γυμνάσιο Αρρένων, αφού ευτυχώς,

προϋπήρχαν. Εκείνο που ξέχασαν είναι να βάλουν υδρορροές από την πλευρά του πεζόδρομου.

Το βεβαίωσε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Χίου, Στρατής Γδύσης, λέγοντας παράλληλα ότι με τις τρύπες που ανοίχτηκαν, τουλάχιστον δεν πίνει η στέγη. Όπως επεσήμανε πρόκειται για λάθος το οποίο για να διορθωθεί πρέπει να παραληφθεί το έργο, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα για γραφειοκρατικούς λόγους, εκτός Χίου. Με την παραλαβή, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα, θα τοποθετηθούν και υδρορροές. Προς το παρόν ας ευχηθούμε να μη βρέξει, γιατί με τις σημερινές τρύπες αντί για υδρορροές, δεν θα πίνει η στέγη αλλά τα...ντουβάρια.

 

 

Στρατής Γδύσης - Αντιδήμαρχος Χίου, για στέγη 1ου Γυμνασίου

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 16/01/2018 - 20:33
Βραβεύσεις μαθηματικών στο Ομήρειο

Η Δ.Ε. του Παραρτήματος Χίου της Ε.Μ.Ε. βράβευσε  τους μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Χίου, που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Παιχνίδι και Μαθηματικά 2017.

Η εκδήλωση έγινε στο Ομήρειο, το απόγευμα της Τρίτης και οι μαθητές καταχειροκροτηθήκαν για την συμμέτοχη και την επιτυχία τους.

«Στο πρόσωπο των παιδιών βραβεύουμε όλους  τους μαθητές, που πήραν μέρος» ανέφερε ο Π.Σαλιάρης, Πρόεδρος του τοποικού παραρτήματος, συμπληρώνοντας ότι «το 2018» ανακηρύχτηκε από το υπ. παιδείας ως «έτος των μαθηματικών» καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Για τον λόγο αυτό θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα ενώ για τη Χίο έχει προγραμματιστεί μια εκδήλωση για τον Χιώτη μαθηματικό Νικόλαο Σωτηράκη, μια ημερίδα για τον Κων/νο Καραθοδωρή καθώς και μια ημερίδα με θέμα «Λαϊκή τέχνη και Μαθηματικά».

Η εκδήλωση έκλεισε με βραβεύσεις των παιδιών ενώ μαθηματικός Γ. Ράλλης τόνισε την σημασία της συμμετοχής και της μάθησης.