Χίος, Κυριακή 27 Μαΐου

Βραβείο σε μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Καλλιμασιάς

Για την συμμετοχή τους στο Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Τρί, 06/02/2018 - 16:13

Για την καινοτομία με την οποία υλοποίησαν τα προγράμματα τους στα πλαίσια της περιβαλλοντικής δράσης «Μαθαίνω για τα Δάση», καθώς και για την ποικιλία των ενοτήτων με τις οποίες ασχολήθηκαν, βραβεύονται εκπαιδευτικοί και μαθητές του Γυμνασίου Καλλιμασιάς, σε εκδήλωση που θα γίνει στην Αθήνα, το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, στο Αμφιθέατρο «Άγγελος Γουλανδρής» του Κέντρου Γαία.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, το Γυμνάσιο Καλλιμασιάς συμμετείχε στο Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση», το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας.

Στα πλαίσια αυτού του Δικτύου, το Σχολείο συμμετείχε με τα περιβαλλοντικά προγράμματα «Αγγίζοντας τα χρώματα της Φύσης» και «Σημειωματάρια Φύσης», τα οποία υλοποιήθηκαν κατά τα σχολικά έτη 2015-2016 και 2016-2017.

Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στον πρόγραμμα είναι οι: Μαρία Κασαπίδου, Ασημίνα Κρανάκη, Ειρήνη Μενδωνίδου και Δημοσθένης Πρωάκης

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 26/05/2018 - 13:57

Η Eλληνική Μαθηματική Εταιρεία –Παράρτημα Χίου διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους Μαθηματικούς Αγώνες 2018 για μαθητές Γυμνασίων του Νομού Χίου στο 4ο Γυμνάσιο Χίου. Στους αγώνες πήραν μέρος μια ομάδα των τεσσάρων μαθητών από κάθε Γυμνάσιο ανεξάρτητα από τάξη.

«Έχουμε 50 μαθητές που διαγωνίζονται σήμερα  στην τελευταία φάση του διαγωνισμού των Μαθηματικών Αγώνων 2018»,ανεφερε ο πρόεδρος του παραρτήματος Χίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Παντελής Σαλιάρης.