Χίος, Παρασκευή 25 Μαΐου

30 χρόνια ΑΛΗΘΕΙΑ

Κυρ, 08/01/2017 - 18:31

Στις 8 Ιανουαρίου 1987 κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, συμπληρώνοντας στις 8 Ιανουαρίου 2017 30 χρόνια ανελλιπούς έκδοσης. Στα πλαίσια αυτά τον Ιανουάριο θα υπάρξουν μια σειρά πρωτοβουλίες για την συνεισφορά της στην ενημέρωση των Χιωτών, όπου γής, με τίτλο "30 χρόνια ΑΛΗΘΕΙΑ, μεγαλώνουμε μαζί" αρχής γενομένης με ειδικό επετειακό  φύλλο, που θα κυκλοφορήσει μαζί με την ΑΛΗΘΕΙΑ στις 16 Ιανουαρίου 2017.

Παρ, 25/05/2018 - 16:20
φωτο αρχείου

Δεν μιλάμε βέβαια για πάνω από 10 έως 15 άτομα, αλλά το θέμα έτσι κι' αλλιώς δεν μπαίνει σε αριθμητική βάση. Τόσοι όμως είναι οι νεφροπαθείς, που εκτός Χίου επισκέπτονται το καλοκαίρι στο νησί και κάθε φορά πριν το πραγματοποιήσουν, τηλεφωνούν στο Νοσοκομείο για να κανονίσουν ραντεβού για την αιμοκάθαρση τους.

Ομως όπως μας κατήγγειλαν, αυτή τη φορά δεν τους δίνουν ημερομηνίες, χωρίς να εξηγεί κάποιος τον λόγο. Σε επικοινωνία πάντως που είχαν πληροφορήθηκαν ότι τα μεν μηχανήματα είναι διαθέσιμα, οι δε Νοσηλευτές πρόθυμοι όπως κάθε χρονιά να τους εξυπηρετήσουν.

Συνεπώς κάπου αλλού προσκρούει το θέμα και καλό είναι να το λύσει η Διοικητής του Νοσοκομείου, με την αυξημένη ευαισθησία, που έτσι κι' αλλιώς διαθέτει.

Οι εκτός Χίου πάντως νεφροπαθείς πρέπει σύντομα να πάρουν μια απάντηση.