Χίος, Κυριακή 27 Μαΐου

Αγοράζει οικόπεδα η ΔΙΑΝΟΧ, για την μονάδα μηχανικής διαλογής απορριμμάτων

Παρ, 09/02/2018 - 15:29

Στην αγορά οικοπέδων δίπλα στο ΧΥΤΑ, θα προχωρήσει η ΔΙΑΝΟΧ, προκειμένου να εγκαταστήσει την μονάδα μηχανικής  διαλογής απορριμμάτων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της  ΔΙΑΝΟΧ Σωκράτη Συριώδη, υπάρχει θετική ανταπόκριση από τους ιδιοκτήτες των γειτονικών με τη δομή του ΧΥΤΑ οικοπέδων, ενώ  εξασφαλισμένη είναι η χρηματοδότηση  της αγοράς , που κυμαίνεται περίπου στις 40.000 ευρώ.

«Οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων δεν έχουν αντίρρηση να μας πουλήσουν τις ιδιοκτησίες τους» ανέφερε ο κ.Συριώδης και μάλιστα για τον λόγο αυτό είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους την Κυριακή στην Βέσσα.

«Είναι σημαντικό την έγκριση χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ να υπάρχει ήδη και η περιοχή που θα εγκατασταθεί η μονάδα» ανέφερε ο κ. Συριώδης.

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση του Σωματείου ασφαλισμένων στον ΕΦΚΑ, ΙΚΑ κ.λπ.
Κυρ, 27/05/2018 - 19:43
φωτο αρχείου

 Το Σωματείο καλεί τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων να συμμετέχουν στην συγκέντρωση την Τετάρτη 30 Μαΐου στην είσοδο της Απλωταριάς στις 10 το πρωί.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στην βάναυση περικοπή των κύριων και επικουρικών συντάξεων μέχρι 18% με την μείωση της προσωπικής διαφοράς του νόμου Κατρούγκαλου, για να βγουν τα ματωμένα πλεονάσματα 3,5% της «δίκαιης ανάπτυξης».

Συνάδελφοι,  η Κυβέρνηση στο νέο επικαιροποιημένο μνημόνιο της «καθαρής εξόδου» από τον Αύγουστο  μας ετοιμάζει νέα βάρβαρα μέτρα, όπως:

  • Μείωση του αφορολογήτου πιθανόν ένα χρόνο νωρίτερα δηλαδή από το 2019.
  • Πλήρης κατάργηση του ΕΚΑΣ από τον Δεκέμβρη του 2019.
  • Πλήρης κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ σε όσα νησιά υπάρχει ακόμα.
  • Αύξηση των χαρατσιών του ΕΝΦΙΑ για την μικρή ακίνητη περιουσία μέσω της αύξησης των αντικειμενικών αξιών.
  • Θέσπιση νέων Νόμων για να γίνονται οι πλειστηριασμοί ευκολότερα.
  • Επέκταση του συστήματος «αξιολόγησης» της λεγόμενης «λειτουργικής αναπηρίας» μέχρι το τέλος  του 2018 με στόχο την περικοπή των αναπηρικών συντάξεων και επιδομάτων.

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ, στις 10 π.μ.

Το Δ.Σ.