Χίος, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Αναζητείται χωριό ή γειτονιά για την εφαρμογή της κομποστοποίησης

ΕΡΧΟΝΤΑΙ 1500 ΚΑΔΟΙ
Παρ, 09/02/2018 - 15:41

Στην αναμονή 1500 κάδων οικιακής κομποστοποίησης  βρίσκεται η δημοτική αρχή με τον Μανώλη Βουρνού να απευθύνει κάλεσμα εθελοντικής συμμετοχής σε ένα χωριό ή μια γειτονιά, έκτος πόλης ,η οποία θα συμμετέχει στο πρόγραμμα και θα αποδείξει εμπράκτως την ωφελιμότητα του.

«Καλούμε τους πολίτες που ενδιαφέρονται να προμηθευτούν κάδους κομποστοποίησης να μπουν στο site chioscity.gr, να αφήσουν τα στοιχεία τους έτσι ώστε όταν  έρθουν οι κάδοι να μπορούμε να τους προμηθεύσουμε», ανέφερε ο Μανώλης Βουρνούς.
Παράλληλα στα σχέδια της δημοτικής αρχής, είναι η ανεύρεση ενός χωριού, μεσαίου μεγέθους, όπως χαρακτηριστικά είπε ο δήμαρχος, ή μιας γειτονιάς, έκτος πόλης στην οποία θα εγκατασταθούν οι κάδοι κομποστοποίησης και οι κάτοικοι της θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα έτσι ώστε να δουν ιδίοις όμμασι τα αποτελέσματα.

«Με αυτό τον τρόπο θα δουν τόσο οι δημότες όσο και εμείς έμπρακτα πια τα οφέλη ενός τέτοιου εγχειρήματος», τόνισε ο δήμαρχος Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 17/02/2018 - 19:32
Πατριάρχης, Νότης Μηταράκης

Οπως ενημερώνει το Γραφείο τύπου του, τριήμερη επίσκεψη, από τις 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιεί στην Κωνσταντινούπολη ο Νότης Μηταράκης, Βουλευτής Χίου. Σήμερα, ο κ. Μηταράκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τη θυγατέρα του, επισκέφτηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Έγιναν δεκτοί από την Αυτού Θεοτάτη Παναγιότητα, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, και έλαβαν την ευλογία του.

 

Η επίσκεψη του κ. Μηταράκη ολοκληρώνεται αύριο.