Χίος, Σάββατο 26 Μαΐου

Αντί για μεροκάματο οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων εισέπραξαν... κλήσεις !

Δείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 12/08/2017 - 12:15

Έπιασε δουλειά η… μαυρομύτα του Λιμεναρχείου με «θύματα» τα τουριστικά λεωφορεία που περίμεναν στο χώρο μεταξύ Τελωνείου και Λιμεναρχείου για να παραλάβουν τους επισκέπτες τους προερχόμενους από την Τουρκία.

«Μας έγραψαν γιατί δεν επιτρέπεται να είμαστε εδώ σταθμευμένοι», κατήγγελλαν στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων, συμπληρώνοντας ότι παρόλες τις εκκλήσεις τους ο χώρος έξω από το Λιμεναρχείο είναι γεμάτος Ι.Χ., ενώ στην ερώτησή τους πού να σταθμεύσουν προκειμένου να παραλάβουν τους επιβάτες δεν δόθηκε καμία απάντηση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σημερινό μεροκάματο μάλλον θα αποδοθεί στο... κράτος!

 

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 26/05/2018 - 06:43
φωτο αρχείου

Τον Δήμο του Sankt Ingbert επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Μπελέγρη, στα πλαίσια των διαδημοτικών επαφών που οργανώνονται από την Ελληνογερμανική Συνέλευση. Η επίσκεψη έγινε σε συνέχεια της αντίστοιχης του Δημάρχου του Sankt Ingbert Χανς Βάγκνερ και στελεχών του δήμου στοιχείο τον Ιανουάριο του 2018, και αυτής που ακολούθησε από μηχανικούς του δήμου στο Sankt Ingbert πριν από περίπου ένα μήνα.

Η επίσκεψη περιελάμβανε κυρίως την παρακολούθηση καλών πρακτικών και τη μεταφορά τεχνογνωσίας σε θέματα όπως επισκευές των οδοστρωμάτων, συλλογή και διάθεση αποβλήτων, διαχείριση της πόλης με γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών, κ.α.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος “Μέσα από τις επαφές με άλλους δήμους επιδιώκουμε την εξοικείωση των στελεχών του Δήμου της Χίου με πρακτικές και τεχνολογίες που μας είναι χρήσιμες, ώστε να μπορέσουμε να τις μεταφέρουμε στη σωστή κλίμακα και στις συνθήκες της Χίου. Μαζί με τον Δήμο του Sankt Ingbert, εντοπίζουμε αυτούς τους τομείς και συνεργαζόμαστε προβάλλοντας ταυτόχρονα τη Χίο και τα προϊόντα της”.

Οι επαφές με τον Δήμο του Sankt Ingbert θα συνεχιστούν με επίσκεψη στελεχών του Δήμου της Χίου από τον τομέα της καθαριότητας, ώστε να δουν στην πράξη και να εξοικειωθούν με την καθημερινότητα της διαχείρισης αποβλήτων με τα συστήματα που εφαρμόζονται στο Sankt Ingbert, όπως η κομποστοποιηση των κλαδεμάτων, η λειτουργία πράσινου σημείου για τα ανακυκλώσιμα και ογκώδη κλπ.