Χίος, Τετάρτη 21 Μαρτίου

Δεν προσφέρονται για μικροπολιτική τα εθνικά θέματα

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 13/03/2018 - 15:52

Ψυχραιμία και σύνεση, συνιστά ο βουλευτής Χίου ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, αναφορικά με τα «εθνικά Θέματα» και κυρίως την συνεχώς κλιμακούμενη ένταση με την Τουρκία.

«Έχουμε συνηθίσει η γείτονα να εξωτερικεύει  τα δικά της προβλήματα» ανέφερε ο κ.Μιχαηλίδης, συμπληρώνοντας ότι «η συνεχώς κλιμακούμενη ένταση με αποκορύφωμα την σύλληψη των δυο στρατιωτικών είναι αποκλειστικά ευθύνη της Τουρκίας».

Παράλληλα ο βουλευτής Χίου επεσήμανε ότι «η Ελλάδα πρέπει να δείξει αποφασιστικότητα με σύνεση και μετρημένες αντιδράσεις», ενώ κάλεσε κάθε αντιπολιτευτική φωνή να μην λειτουργεί με μικροπολιτική και μικροπαραταξιακή λογική.

«Τα θέματα αυτά δεν προσφέρονται για πολιτικά οφέλη» ανέφερε .

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/03/2018 - 19:13
φωτο αρχείου

Οπως ενημερώνει η Αστυνομική Διεύθυνση συνελήφθη, σήμερα (20-03-2018) στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 17 ετών, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της αντίστασης και της απόπειρας πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, ο 17χρονος, βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών αφού ενεπλάκη σε επεισόδιο με άλλους αλλοδαπούς, ακολούθως αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικού και απώθησε βίαια αυτόν προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Κατά την εξέλιξη του περιστατικού ο ίδιος δράστης προσπάθησε να επιτεθεί με πέτρες σε βάρος του ίδιου αστυνομικού. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.