Χίος, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

ΕΔΕ σε βάρος του Πυρονόμου Μιχ. Ρακιντζή, για τα όσα είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον Αστυνομικό Διευθυντή

Δευ, 15/01/2018 - 15:07
Ο Μιχ. Ρακιντζής στην τελευταία συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου

Ενορκη διοικητική εξέταση σε βάρος του Πυρονόμου Μιχάλη Ρακιντζή, διεξάγουν από το πρωϊ δύο ανώτατοι Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, που ήρθαν γι’ αυτό τον σκοπό απ’ την Αθήνα, μετά από εντολή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Αφορμή γι’ αυτό εικάζεται ότι έδωσε η καταγγελία του Πυρονόμου, στη διάρκεια της τελευταίας θλιβερής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ο Μιχάλης Ρακιντζής ως θιγόμενος της περιοχής της ΒΙΑΛ, όντως διαμένει στην περιοχή και διατηρεί κλειστή βεβαίως αυτή την περίοδο μικρή αγροτική οικία πλησίον της ΒΙΑΛ, κατήγγειλε ότι στη διάρκεια επεισοδίων, που είναι καθημερινά στην περιοχή, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου, του είπε να προσέχει γιατί είναι… Δημόσιος υπάλληλος. Το πόρισμα της ΕΔΕ δεν είναι γνωστό πότε θα έχει κατάληξη και εάν θα σημαίνει κάτι για την πορεία της εργασίας του Πυροσβέστη, ο οποίος πάντως να σημειωθεί έχει πάνω από 30 χρόνια υπηρεσία χωρίς ποτέ να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/02/2018 - 17:36
Το δημοσίευμα για τους 17 στις Οινούσσες

Με το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν συνδέει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet τους 17 τούρκους πολίτες οι οποίοι πέρασαν από τα τουρκικά παράλια στις Οινούσσες την Καθαρά Δευτέρα. 
 

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Hurriyet, τα άτομα που συνδέονται με το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν και έχουν διαφύγει στην Ελλάδα από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016 στην Τουρκία ζητώντας άσυλο από τις ελληνικές αρχές, φτάνουν πλέον σχεδόν τα 2.000.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα στην Αθήνα ζει σημαντικό τμήμα οπαδών του Γκιουλέν που έχει καταφύγει στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι εντοπίζονται σε σπίτια περιοχών που ζει η μεσαία τάξη, όπως η Καλλιθέα, το Παγκράτι και η Κυψέλη.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει οπαδούς του Γκιουλέν και τους 33 τούρκους υπηκόους που πέρασαν στις Οινούσσες στις 15 Δεκεμβρίου.

Πηγή: in gr.