Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Ενα καλό πολιτιστικό... μνημόνιο Δήμος Χίου και Τραπέζης Πειραιώς

Παρ, 20/10/2017 - 20:05

Η χρήση της λέξης «μνημόνιο» στην περιγραφή της συνεργασίας  μεταξύ Δήμου Χίου και του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς, με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη του νησιού, μάλλον λειτούργησε αρνητικά στα αυτιά μερίδας των δημοτικών συμβούλων, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χίου της Παρασκευής, καθώς φάνηκε να αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό το εγχείρημα.

Ο Μανώλης Βουρνούς, ήταν καθησυχαστικός προς τους συναδέλφους του, λέγοντας ότι ο όρος  αυτός χρησιμοποιείται στην ελληνική γλώσσα προκειμένου να ορίσει μια συμφωνία, ενώ αναφορικά με το καθαυτό θέμα ο Δήμαρχος Χίου αναφέρθηκε στο επιτυχημένο εγχείρημα του Μουσείου Μαστίχας, λέγοντας ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα έχει δώσει τις εξετάσεις του στην Χίο.

Την αντίθεση της κατέθεσε με την αρνητική της ψήφο η Ερμιόνη Φρεζούλη, λέγοντας ότι διαφωνεί με κάθε παράδοση δημοσίων στοιχείων σε ιδιώτες. 

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 16/01/2018 - 19:58

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι οι εταίροι μας είναι πολύ χαρούμενοι καθώς έχουν βρει μία Κυβέρνηση που δε φέρνει κανένα εμπόδιο στα μέτρα που προτείνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει τι θέλει, αλλά στην πραγματικότητα ψηφίζει τα αντίθετα.

 

Έχει ήδη ψηφιστεί το 4ο μνημόνιο, καθώς 1/1/2019 κόβονται συντάξεις, 1/1/2020 κόβεται το αφορολόγητο, έχουμε δεχθεί υψηλά πλεονάσματα, έχουμε δεχθεί όλους τους όρους του μνημονίου χωρίς να υπάρχει παράλληλη χρηματοδότηση!

 

oi_axiologiseis_ton_proigoymenon_eton_kathysteroysan_dioti_ginotan_diapragmateysi