Χίος, Τρίτη 17 Ιουλίου

Ενας νέος τράκτορας προσθήκη στον στόλο οχημάτων του Δήμου Χίου

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 03/01/2018 - 18:32
Ενας νέος τράκτορας προσθήκη στον στόλο οχημάτων του Δήμου Χίου

Άλλος ένας νέος τράκτορας προστέθηκε στο δυναμικό οχημάτων στην υπηρεσία καθαριότητας στον Δήμο της Χίου.
Εχουμε άλλον έναν και τώρα αποκτούμε δεύτερο, μας είπε ο Δήμαρχος της πόλης, για να συμπληρώσει τον Μανώλη Βουρνού ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργης Μπελέγρης.

Σήμερα οι κάδοι στους οποίους συμπιέζονται τα απορρίμματα μεταφέρονται ένας – ένας στον ΧΥΤΑ του Πόδορα. Με την απόκτηση και του δεύτερου τράκτορα, που ρυμουλκεί κάδους γίγαντες των 40 τόνων συμπιεσμένων σκουπιδιών, τα έξοδα μεταφοράς μειώνονται θεαματικά υπέρ των δημοτών.

 

neos_traktoras_prostethike_se_stolo_ohimaton_d_hioy

Σχετικά Άρθρα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΕΓAΛΩΝ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΔΑ
Τρί, 17/07/2018 - 21:58
Με τον Μίκη

Συνεντεύξεις - ενθύμια από τις δημοσιογραφικές συναντήσεις του συμπατριώτη μας Κώστα Μαρδά, που με την ευκαιρία βρίσκεται στο νησί μας για το καθιερωμένο... προσκύνημα διακοπών,  με μεγάλα ονόματα του Πολιτισμού και της Πολιτικής, (αλλά και με ένα του Ποδοσφαίρου ), θα μεταδώσει η τηλεόραση της Αλήθειας από το ερχόμενο Σάββατο, στις 7.30 μ.μ. και κάθε Σάββατο αυτή την ώρα.

Καθώς ο συμπατριώτης μας έκλεισε 35 χρόνια έντυπης και τηλεοπτικής παρουσίας σε μεγάλα μίντια της Αθήνας, του ζητήσαμε να επιλέξει από το αρχείο του συνεντεύξεις του στο κανάλι Alpha, όπου δούλεψε στο διάστημα 2001- 2006, μετά από μια εικοσαετή καριέρα στην εφημερίδα « Έθνος» ως κοινοβουλευτικός και πολιτικός συντάκτης (1981- 2001 ).

Οι τηλεθεατές μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις «αθώες και…μη» ερωτήσεις του, έχοντας απέναντί του μια εντεκάδα από κορυφαίους Έλληνες. Ζώντες και τεθνεώτες- αθάνατους : Μίκης Θεοδωράκης μουσικοσυνθέτης, Κώστας Μητσοτάκης Πρωθυπουργός 1990- 1993, Γεώργιος Ράλλης Πρωθυπουργός 1980- 1981, Γρηγόρης Μπιθικώτσης τραγουδιστής, Χρήστος Νικολόπουλος συνθέτης, Κώστας Βουτσάς ηθοποιός, Μίμης Πλέσσας συνθέτης, Μιχάλης Μενδιάτης τραγουδιστής, Σωτήρης Μουστάκας ηθοποιός, Πάνος Καμμένος υπουργός, Μίμης Παπαϊωάννου ποδοσφαιριστής.

…Και πάλι εδώ είμαστε…

Με τον αείμνηστο Κ. ΜητσοτάκηΜε τον αείμνηστο Γ. Ράλλη