Χίος, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Ενας Παρασκευαστής βάζει σε κίνδυνο το Μικροβιολογικό !

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 06/02/2017 - 15:34

 

Εδώ είναι… Ελλάδα, οπότε να μην μας εκπλήσσει τίποτα. Αναφερόμαστε στην περίπτωση Παρασκευαστή, που ενώ ζήτησε άδεια σπουδών στην Κρήτη, τώρα δεν επιστρέφει στην θέση του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να κλείσει το Μικροβιολογικό του ΠΕΔΥ, που εργάζεται με επιτυχία.

Δώσαμε την άδεια τότε, μας είπε ο Διευθυντής του ΠΕΔΥ Χίου Π. Βρουλής αλλά τώρα χρειάζεται να μετακινηθεί εκτός Χίου μια μάνα 11 παιδιών, οπότε το Μικροβιολογικό μένει χωρίς βοηθητικό προσωπικό και κινδυνεύει να κλείσει, ενημερώσαμε το υπουργείο και περιμένουμε.

Ο Π. Βρουλής είναι αισιόδοξος ότι ο … επίμαχος υπάλληλος θα επιστρέψει στη θέση του στην Χίο.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τμήματα του ΠΕΔΥ, ο κ. Βρουλής γνωστοποίησε την πρόσληψη για μια τριετία ενός πνευμονολόγου.

“Από τους 26 γιατρούς που είχαμε επί ΙΚΑ τώρα είμαστε έξι - ορθοπεδικός, μικροβιολόγος, παθολόγος, παιδίατρος, οδοντίατρος και πνευμονολόγος- ενώ σε συνεργασία με το Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Πυργίου έχουμε δύο φορές την εβδομάδα γιατρό για συνταγογράφηση. Για συνταγογράφηση οι ασφαλισμένοι μπορούν να κλείνουν ραντεβού κάθε τέλος του μήνα”, σημείωσε ο κ. Βρουλής.

 

Παντελής Βρουλής, Διευθυντής ΠΕΔΥ - Ενας Παρασκευαστής βάζει σε κίνδυνο το Μικροβιολογικό

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 17/02/2018 - 19:32
Πατριάρχης, Νότης Μηταράκης

Οπως ενημερώνει το Γραφείο τύπου του, τριήμερη επίσκεψη, από τις 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιεί στην Κωνσταντινούπολη ο Νότης Μηταράκης, Βουλευτής Χίου. Σήμερα, ο κ. Μηταράκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τη θυγατέρα του, επισκέφτηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Έγιναν δεκτοί από την Αυτού Θεοτάτη Παναγιότητα, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, και έλαβαν την ευλογία του.

 

Η επίσκεψη του κ. Μηταράκη ολοκληρώνεται αύριο.