Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Ενταση ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο για το προσφυγικό

Παρ, 12/01/2018 - 18:27
Ενταση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Εχοντας όλο το δίκιο με το μέρος τους, το οποίο πάντως ζητούν απ' το... Δημοτικό Συμβούλιο την επομένη μάλιστα της επίσκεψης Μουζάλα στην ΒΙΑΛ, κάτοικοι του Χαλκειούς κυρίως και των Καμποχώρων έχουν πολιορκήσει την αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο πάντως είχε να συζητήσει μια σειρά θεμάτων εκτός προσφυγικού προβλήματος. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής με τον Δήμο Χίου επί του μεταναστευτικού - προσφυγικού προβλήματος, σε ένα πράγμα συμφωνούν ότι διαφωνούν παντού.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 16/01/2018 - 19:58

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι οι εταίροι μας είναι πολύ χαρούμενοι καθώς έχουν βρει μία Κυβέρνηση που δε φέρνει κανένα εμπόδιο στα μέτρα που προτείνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει τι θέλει, αλλά στην πραγματικότητα ψηφίζει τα αντίθετα.

 

Έχει ήδη ψηφιστεί το 4ο μνημόνιο, καθώς 1/1/2019 κόβονται συντάξεις, 1/1/2020 κόβεται το αφορολόγητο, έχουμε δεχθεί υψηλά πλεονάσματα, έχουμε δεχθεί όλους τους όρους του μνημονίου χωρίς να υπάρχει παράλληλη χρηματοδότηση!

 

oi_axiologiseis_ton_proigoymenon_eton_kathysteroysan_dioti_ginotan_diapragmateysi