Χίος, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Επίτιμος δημότης Οινουσσών ο ΥΕΝ Παναγιώτης Κουρουμπλής

Ακούστε το ηχιτικό
Παρ, 06/10/2017 - 07:35
Ηχητικό απόσπασμα: 

Ο Υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός θα παραστούν το Σάββατο στις Οινούσσες στις εργασίες της 42ης γενικής συνέλευσης του ΕΟΑΕΝ. Στο επίκεντρο των εργασιών αναμένεται να βρεθεί ο νησιωτικός ΦΠΑ .

Σήμερα στις 8.00 μ.μ. ο Δήμος Οινουσσών θα ανακηρύξει επίτιμο Δημότη τον ΥΕΝ Π.Κουρουμπλή, γιατί σύμφωνα με το σχετικό σκεπτικό συνέβαλε στην σύνδεση του νησιού με τον Πειραιά.

Θυμίζουμε ότι οι Οινούσσες αναμένουν μια ακόμη εξαγγελία από τον Υπουργό, για την οποία είχε δεσμευτεί στο πρόσφατο παρελθόν, και αφορά στην ίδρυση Σχολής Σωστικών στην ΑΕΝ Πλοιάρχων, θέμα που έθιξε και σε παρέμβασή του στην "Α" ο Δήμαρχος, Στ. Βογιατζής

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 17/02/2018 - 19:32
Πατριάρχης, Νότης Μηταράκης

Οπως ενημερώνει το Γραφείο τύπου του, τριήμερη επίσκεψη, από τις 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιεί στην Κωνσταντινούπολη ο Νότης Μηταράκης, Βουλευτής Χίου. Σήμερα, ο κ. Μηταράκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τη θυγατέρα του, επισκέφτηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Έγιναν δεκτοί από την Αυτού Θεοτάτη Παναγιότητα, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, και έλαβαν την ευλογία του.

 

Η επίσκεψη του κ. Μηταράκη ολοκληρώνεται αύριο.