Χίος, Παρασκευή 20 Ιουλίου

Εθιμοτυπική... επίσκεψη Μουζάλα στον δήμαρχο για το μεταναστευτικό

Πέμ, 11/01/2018 - 20:27
Εθιμοτυπική... επίσκεψη Μουζάλα στο Δημαρχείο

Με τον δήμαρχο Χίου Μανώλη Βουρνού, συναντήθηκε ο υπ. Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Χίο την Πέμπτη.

Για περίπου 1 ώρα ο υπουργός και ο δήμαρχος, παρουσία των αντιδημάρχων Απόστολου Τζιώτη, Γιώργου Μπελέγρη, Γιώργου Καραμανή και των δημοτικών συμβούλων Γιώργου Ζώα, Στέλιου Καμπούρη και Ερμιόνης Φρεζούλη, συζήτησαν την κατάσταση στην π ΒΙΑΛ, την αγωγή εξώσεως που έχει καταθέσει ο Δήμος Χίου και άλλα πρακτικά θέματα που άπτονται του προσφυγικού.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο Μανώλης Βουρνούς, δήλωσε ότι δεν ειπώθηκε κάτι καινούργιο  στην συνάντηση καθώς το υπουργείο εμμένει  στις θέσεις του και η δημοτική αρχή το ίδιο.

Πάντως σύμφωνα πάντα με τον δήμαρχο Χίου, ο κ. Μουζαλας  δεν έδωσε σαφή απάντηση στην δικαστική πλέον διαμάχη με την δημοτική αρχή, διατυπώνοντας συνεχώς την πάγια θέση, αν κλείσει η ΒΙΑΛ που θα πάνε οι πρόσφυγες.

Στα θετικά της συνάντησης με την δημοτική αρχή, σύμφωνα πάντα με τον Μανώλη Βουρνού, ήταν η προσπάθεια επίλυσης πρακτικών ζητημάτων όπως η αποκομιδή απορριμμάτων στην δομή και η υδροδότηση.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 20/07/2018 - 07:27
Το εξώφυλλο του βιβλίου

"Μα που πήγαν τα κουμπιά;" Με αυτό τον τίτλο η Μαρία Φαφαλιού παρουσιάζει άλλο ένα παιδικό βιβλίο της, την Παρασκευή 27 Ιουλίου στις 7.00 μ.μ. στο καφέ blender στο στενό Χωρέμη. Για το βιβλίο θα μιλήσει η Ανατολή Βροχαρίδου και θα ζωντανέψουν το παραμύθι η Λένια Ξενάκη, η Δήμητρα Μπεκριδάκη και ο Γιώργος Φραγκούλης.