Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Εθιμοτυπική... επίσκεψη Μουζάλα στον δήμαρχο για το μεταναστευτικό

Πέμ, 11/01/2018 - 20:27
Εθιμοτυπική... επίσκεψη Μουζάλα στο Δημαρχείο

Με τον δήμαρχο Χίου Μανώλη Βουρνού, συναντήθηκε ο υπ. Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Χίο την Πέμπτη.

Για περίπου 1 ώρα ο υπουργός και ο δήμαρχος, παρουσία των αντιδημάρχων Απόστολου Τζιώτη, Γιώργου Μπελέγρη, Γιώργου Καραμανή και των δημοτικών συμβούλων Γιώργου Ζώα, Στέλιου Καμπούρη και Ερμιόνης Φρεζούλη, συζήτησαν την κατάσταση στην π ΒΙΑΛ, την αγωγή εξώσεως που έχει καταθέσει ο Δήμος Χίου και άλλα πρακτικά θέματα που άπτονται του προσφυγικού.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο Μανώλης Βουρνούς, δήλωσε ότι δεν ειπώθηκε κάτι καινούργιο  στην συνάντηση καθώς το υπουργείο εμμένει  στις θέσεις του και η δημοτική αρχή το ίδιο.

Πάντως σύμφωνα πάντα με τον δήμαρχο Χίου, ο κ. Μουζαλας  δεν έδωσε σαφή απάντηση στην δικαστική πλέον διαμάχη με την δημοτική αρχή, διατυπώνοντας συνεχώς την πάγια θέση, αν κλείσει η ΒΙΑΛ που θα πάνε οι πρόσφυγες.

Στα θετικά της συνάντησης με την δημοτική αρχή, σύμφωνα πάντα με τον Μανώλη Βουρνού, ήταν η προσπάθεια επίλυσης πρακτικών ζητημάτων όπως η αποκομιδή απορριμμάτων στην δομή και η υδροδότηση.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 16/01/2018 - 19:58

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι οι εταίροι μας είναι πολύ χαρούμενοι καθώς έχουν βρει μία Κυβέρνηση που δε φέρνει κανένα εμπόδιο στα μέτρα που προτείνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει τι θέλει, αλλά στην πραγματικότητα ψηφίζει τα αντίθετα.

 

Έχει ήδη ψηφιστεί το 4ο μνημόνιο, καθώς 1/1/2019 κόβονται συντάξεις, 1/1/2020 κόβεται το αφορολόγητο, έχουμε δεχθεί υψηλά πλεονάσματα, έχουμε δεχθεί όλους τους όρους του μνημονίου χωρίς να υπάρχει παράλληλη χρηματοδότηση!

 

oi_axiologiseis_ton_proigoymenon_eton_kathysteroysan_dioti_ginotan_diapragmateysi