Χίος, Σάββατο 21 Ιουλίου

Η ανίκανη και ανύπαρκτη κυβέρνηση να σοβαρευτεί και να μην κάνει ότι δεν καταλαβαίνει

Ν. Μηταράκης για εξελίξεις στην ΒΙΑΛ
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 08/02/2018 - 17:10
Ν. Μηταράκης

Ο κ. Νότης Μηταράκης, βουλευτής Χίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την επιχειρούμενη σήμερα επέκταση της ΒΙΑΛ.

 

«Η ανίκανη και ανύπαρκτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, δείχνει πλέον απροκάλυπτα το πραγματικό της πρόσωπο.

 

Με το «έτσι θέλω» πάνε να στήσουν τα κοντέινερ στη ΒΙΑΛ της Χίου. Χωρίς συζήτηση, χωρίς ενημέρωση και χωρίς καμία προσπάθεια εξεύρεσης λύσης με τους φορείς του νησιού και την τοπική κοινωνία.

Η ανικανότητα της Κυβέρνησης γέμισε τη ΒΙΑΛ.

Και αυτοί πάνε τώρα να «σκεπάσουν» την ανικανότητά τους με τον πειθαναγκασμό και την καταστολή.

Έχω εκφράσει από την πρώτη στιγμή την αντίθεσή μου στην επέκταση του Hot Spot της ΒΙΑΛ. Έχω προτείνει σειρά λύσεων, αλλά ο κ. Μουζάλας, ουδέποτε ήρθε να συζητήσει και να ενημερώσει.

Αύριο περιμένω τον κ. Μουζάλα να μου απαντήσει στη Βουλή (επίκαιρη ερώτηση), γιατί το Υπουργείο αρνείται να αποζημιώσει τους Χιώτες για τις ζημιές που υπέστησαν από την προσφυγική κρίση.

Η αντίδραση και η οργή των κατοίκων του Χαλκειός είναι δικαιολογημένη. Γιατί η κυβέρνηση τους αγνοεί και τους υποτιμά 3 χρόνια τώρα.

Καλώ όλες τις πλευρές να δείξουν ψυχραιμία, αλλά κυρίως την κυβέρνηση να σοβαρευτεί και να σταματήσει να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει το πρόβλημα.

Η λύση πρέπει να δοθεί … χθες!!!»

i_anikani_kai_anyparkti_kyvernisi_na_sovareytei_kai_na_min_kanei_oti_den_katalavainei

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 20/07/2018 - 16:13
Ηρακλής Βάκας, Νικολέτα Κουμή, Ανθίππη Ζαννάρα

Μπορεί να απουσιάζει από το νησί μας ο μαζικός τουρισμός ευτυχώς όμως υπάρχει ο… πατριωτισμός των ελλήνων ή στην περίπτωση μας των Δικηγόρων.

Ετσι μέσω του Συλλόγου τους και της δραστήριας πάντα Προέδρου τους στο νησί Ανθίππης Ζαννάρα, ζητήσαμε να μιλήσουμε και να γνωρίσουμε δύο από τους νέους Δικηγόρους υπεύθυνους για το ΛΕΑΔ στη Χίο.

Ο Λογαριασμός Ενίσχυσης Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων (ΛΕΑΔ) δραστηριοποιείται χρόνια στον κλάδο, μας είπαν η Νικολέτα Κουμή και Ηρακλής Βάκας. Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν πολλοί μνηστήρες καταφέραμε συλλογικά να φέρουμε το Συνέδριο του στη Χίο. Αυτό σημαίνει ότι για τέσσερις μέρες, πολλοί και για μια εβδομάδα, βρέθηκαν στο νησί μας και στο Ομήρειο πάνω από 200 Σύνεδροι, που μαζί με τους συνοδούς τους ξεπερνούσαν τους 500.

Αρκετοί μας είπαν ότι θα ξαναρθούν στη Χίο στην πρώτη ευκαιρία, σημείωσε η Ανθίππη Ζαννάρα, που δεν έκρυβε τη χαρά της και για την επιτυχία του Συνεδρίου και για την θετική συνεισφορά των Δικηγόρων στο κοινωνικό σύνολο.

500_atoma_efere_sto_nisi_to_synedrio_toy_logariasmoy_enishysis_allilovoitheias_dikigoron