Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

'Η θα σταματήσουν όλα στο Αιγαίο, για να μην περάσει η αύξηση του ΦΠΑ, ή θα τα χάσουμε όλα

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 12/10/2017 - 16:23

Κανένα περιθώριο χαλαρότητας, δεν άφησε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, με αφορμή την σύσκεψη φορέων, με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, το μεσημέρι της Πέμπτης, για το θέμα του ΦΠΑ.

Τους άκουσα όλους με προσοχή, είπε μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Κάρμαντζης και θέλω να τους δω στην πράξη.

Εγώ θα μπω μπροστά και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Για μένα κρέμεται για χρόνια μια λαιμητόμος πάνω απ' τα νησιά μας, αν περάσει η αύξηση του ΦΠΑ αυτό το σπαθί θα πέσει.

Μετρημένα λόγια λοιπόν, ή δεχόμαστε να μας πάρουν το κεφάλι, ή τους πιάνουμε το χέρι.

Και κάτι ακόμα, συμπλήρωσε εμφανώς στεναχωρημένος από τις εξελίξεις, αλλά με πλήρη αποφασιστικότητα και σοβαρότητα των όσων λέει.

Το παραμύθι αλλού, η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά του Β. Ανατολικού Αιγαίου δεν είναι κανένα προαπαιτούμενο των θεσμών, κανείς δεν το ζήτησε από τον κ. Τσίπρα, μόνος του το έδωσε, μόνος του ας το πάρει και πίσω. Αρκεί βεβαίως να τους το δείξουμε.

Σταμάτης Κάρμαντζης – Αντιπεριφερειάρχης - Ή αγωνιζόμαστε για τον Φ.Π.Α. ή τελειώνουμε

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 17/01/2018 - 06:19
Συγκέντρωση για τη Μακεδονία

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ποντίων Χίου, συμμετέχει στη συγκέντρωση για την Μακεδονία, που γίνεται στη Θεσσαλονίκη σημειώνοντας μεταξύ άλλων: 

Ο Σύλλογος Ποντίων Χίου, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων και ως ο μοναδικός ενεργός Ποντιακός Σύλλογος στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, παρακολουθεί εδώ και καιρό της εξελίξεις για το Μακεδονικό.      

       Ως Πόντιοι, που γεννηθήκαμε και κατοικούμε και στην φιλόξενη Μακεδονία, δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ με μέλη του Συλλόγου μας, στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στης 21 Ιαν 2018 στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, εκπροσωπώντας το νησί που μας έχει αγκαλιάσει και μας φιλοξενεί.

       Η Ελλάδα καλείται να υπερασπιστεί την ιστορική αλήθεια κόντρα σε όσους επιχειρούν να την παραχαράξουν, οι στιγμές είναι κρίσιμες και απαιτούν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και εθνική ενότητα.

       Το Σωματείο μας απέδειξε στην τοπική κοινωνία περίτρανα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

       Συσπειρωνόμαστε και χέρι – χέρι στης 21 Ιαν 2018 και ώρα 14:00 στον Λευκό Πύργο, φωνάζουμε όλοι μαζί, πιστοί στην αδιαπραγμάτευτη ιστορική αλήθεια, η Μακεδονία είναι ΜΙΑ, είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, είναι ΞΑΚΟΥΣΤΗ, είναι του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ.

 

 

 

Για το Δ.Σ του Σ.Π Χίου

Ο Πρόεδρος

 

 

Δημήτριος Νικολαΐδης