Χίος, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

Κάλεσμα "Δημοκρατικής Συμπαράταξης Χίου" για τις εκλογές της Κυριακής

Παρ, 10/11/2017 - 10:55

Με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμπαράταξη Χίου προσκαλεί, όπως αναφέρει, τα μέλη του δημοκρατικού χώρου, να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

«Με συναίσθηση της ιστορικής πορείας της Κεντροαριστεράς στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας, με τη βεβαιότητα ότι ο νέος μεταρρυθμιστικός φορέας θα αποτελέσει παράγοντα σταθερότητας για τη χώρα», αναφέρει  ανακοίνωση και θυμίζει ότι η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, 8.00π.μ.-8.00 μ.μ, στα παρακάτω τρία εκλογικά κέντρα:

1. στον όροφο του Δημαρχείου Χιου

2. για τη Νότια Χίο, στην αίθουσα του αγροτικού ιατρείου στα Αρμόλια

3. για τη Βόρεια Χίο, στο πρωην Δημαρχείο, στα Καρδάμυλα

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 23/02/2018 - 18:04
Συνάντηση για θέματα Επιμελητηρίου

Ο Νότης Μηταράκης, Βουλευτής Χίου, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χίου Παντελή Λεγάτο και τον Γενικό Γραμματέα Μανώλη Χαβιάρα.

Οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών ενημέρωσαν τον κ. Μηταράκη για τις επικείμενες πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου με σκοπό την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος. Συζητήθηκαν επίσης οι δυνατότητες αξιοποίησης του λιμένα των Μεστών, για τον οποίο συμφωνήθηκε να ληφθούν κοινές δράσεις, καθώς και τα θέματα ΦΠΑ στο πλαίσιο της κατάργησης των νησιωτικών συντελεστών και των επικείμενων αλλαγών που δρομολογούνται σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.