Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

"Καλή πρόοδο και οι άριστοι να σηκώνουν την σημαία"

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 27/10/2017 - 16:02

Καμία παρερμηνεία της ευχής του, δεν άφησε το περιθώριο να γίνει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, καθώς μετά τον Αγιασμό της νέας πτέρυγας του ΕΠΑΛ Βροντάδου, "Σταμάτης Κριμιζής" ευχήθηκε σε όλους τους παριστάμενους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές αλλά και τις αρχές του τόπου, "Καλή πρόοδο και οι άριστοι να σηκώνουν την σημαία" σε μια σαφέστατη αιχμή, για το γεγονός ότι με απόφαση της Κυβέρνησης οι σημαιοφόροι των Σχολείων, αρχής γενομένης για την σχεδιαζόμενη μακροχρόνια διάλυση, από τα Δημοτικά Σχολεία θα επιλέγονται με... κλήρωση!

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 16/01/2018 - 19:58

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι οι εταίροι μας είναι πολύ χαρούμενοι καθώς έχουν βρει μία Κυβέρνηση που δε φέρνει κανένα εμπόδιο στα μέτρα που προτείνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει τι θέλει, αλλά στην πραγματικότητα ψηφίζει τα αντίθετα.

 

Έχει ήδη ψηφιστεί το 4ο μνημόνιο, καθώς 1/1/2019 κόβονται συντάξεις, 1/1/2020 κόβεται το αφορολόγητο, έχουμε δεχθεί υψηλά πλεονάσματα, έχουμε δεχθεί όλους τους όρους του μνημονίου χωρίς να υπάρχει παράλληλη χρηματοδότηση!

 

oi_axiologiseis_ton_proigoymenon_eton_kathysteroysan_dioti_ginotan_diapragmateysi