Χίος, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Κάνει... ταμείο από τη Χίο η Χριστιάνα Καλογήρου

Τρί, 13/02/2018 - 15:02

Με δεδομένη την κριτική που ασκείται στην περιφερειακή Αρχή για το μοίρασμα της «πίτας» των έργων, με ρηγμένη τη Χίο (πρόσφατη καταγγελία του Κ. Γανιάρη για το τεχνικό πρόγραμμα έργων), η Περιφερειάρχης, Χριστιάνα Καλογήρου, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο νησί, μεθαύριο, συνοδευόμενη από τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Γιώργο Καμπούρη και τον Προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής κ. Γιώργο Πλακωτάρη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 10:00 π.μ. η Περιφερειάρχης θα παραχωρήσει συνέντευξη Tύπου στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Ε. Χίου, με αντικείμενο τον απολογισμό δράσης για το έτος 2017 και τον προγραμματισμό έργου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Χίο για το έτος 2018.

Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου σύσκεψη με τους φορείς υλοποίησης - δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Ακολούθως θα επισκεφθεί το νέο κτήριο Κολλεγίου όπου μετεγκαθίστανται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Χίο, καθώς ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του συμβολικού για την πόλη της Χίου κτηρίου. Με τη μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της σε ιδιόκτητους πλέον χώρους, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μειώνει σημαντικά τα λειτουργικά της έξοδα.

Τέλος το απόγευμα η κα Καλογήρου θα παραβρεθεί στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Χίου για την παρουσίαση της μελέτης Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της πόλης της Χίου.  

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 17/02/2018 - 19:32
Πατριάρχης, Νότης Μηταράκης

Οπως ενημερώνει το Γραφείο τύπου του, τριήμερη επίσκεψη, από τις 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιεί στην Κωνσταντινούπολη ο Νότης Μηταράκης, Βουλευτής Χίου. Σήμερα, ο κ. Μηταράκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τη θυγατέρα του, επισκέφτηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Έγιναν δεκτοί από την Αυτού Θεοτάτη Παναγιότητα, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, και έλαβαν την ευλογία του.

 

Η επίσκεψη του κ. Μηταράκη ολοκληρώνεται αύριο.