Χίος, Τετάρτη 21 Μαρτίου

Με καθυστέρηση τριών χρόνων οι αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών του 2015

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 31/01/2018 - 14:20
ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης

Κάλιο αργά..παρά ποτέ, θα μπορούσε να πει κάποιος αφού χρειάστηκαν ….μόνο 3 χρόνια για να εκδοθεί η ΚΥΑ σύμφωνα με την οποία θα μπορούν να αποζημιωθούν οι πληγέντες της πλημμύρας του 2015.

«Η περιφερειακή ενότητα από την πρώτη στιγμή έκανε όλες τις διαδικασίες (καταγραφή-συγκέντρωση δικαιολογητικών κλπ), ενώ συνεχώς παρακολουθούσε το θέμα», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης,  που κάλεσε τους πληγέντες να καταθέσουν κάθε δικαιολογητικό που θα τους ζητηθεί , εντός 15 ημερών, στο τμήμα πολιτικής προστασίας της ΠΕ  Χίου.

«Το παράπονο τόσο των συμπολιτών μας, όσο και το δικό μας», ανέφερε ο Σταμάτης Κάρμαντζης, «είναι το γεγονός ότι χρειάστηκαν 3 χρόνια για να εκδοθεί η ΚΥΑ που καθορίζει επακριβώς τι χρειάζεται για να αποζημιωθούν οι πληγέντες».

Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον ότι δεν θα χρειαστούν άλλα τρία χρόνια, προκειμένου να καταβληθούν οι αποζημιώσεις των πληγέντων του 2015.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/03/2018 - 19:13
φωτο αρχείου

Οπως ενημερώνει η Αστυνομική Διεύθυνση συνελήφθη, σήμερα (20-03-2018) στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 17 ετών, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της αντίστασης και της απόπειρας πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, ο 17χρονος, βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών αφού ενεπλάκη σε επεισόδιο με άλλους αλλοδαπούς, ακολούθως αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικού και απώθησε βίαια αυτόν προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Κατά την εξέλιξη του περιστατικού ο ίδιος δράστης προσπάθησε να επιτεθεί με πέτρες σε βάρος του ίδιου αστυνομικού. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.