Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Μέχρι τη Δευτέρα απομάκρυνση μπαζών από το δημοτικό νεκροταφείο Βροντάδου

Πέμ, 12/10/2017 - 15:27

Μέχρι και τη Δευτέρα θα απομακρυνθούν από την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου τα μπάζα, τα κλαδέματα και τα σκουπίδια που βρίσκονται στο χώρο εξωτερικά του δημοτικού νεκροταφείου Βροντάδου (στην δυτική πλευρά), βεβαίωσε σήμερα από το Ράδιο «Α» ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Μπελέγρης.

«Γνωρίζουμε την κατάσταση, έχουμε επέμβει κι άλλες φορές, αυτό θα κάνουμε και τώρα δημιουργώντας παράλληλα ένα ανάχωμα για να μην έχουν πρόσβαση οι πολίτες που πάνε με φορτηγά και κάνουν ανατροπή μπαζών κ.α. υλικών στο συγκεκριμένο χώρο. Όσο για τα ταφικά υλικά αυτά τ’ αφήνουμε στο χώρο μέχρι  να συγκεντρωθεί μια ποσότητα και τα απομακρύνουμε κατά διαστήματα», ανέφερε ο αντιδήμαρχος.

Υπενθύμισε παράλληλα στους έχοντες και μη... έχοντες μυαλό, ότι μετά το Μερσινίδι ο Δήμος έχει τοποθετήσει κάδους για την απόρριψη αδρανών υλικών.

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 17/01/2018 - 06:19
Συγκέντρωση για τη Μακεδονία

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ποντίων Χίου, συμμετέχει στη συγκέντρωση για την Μακεδονία, που γίνεται στη Θεσσαλονίκη σημειώνοντας μεταξύ άλλων: 

Ο Σύλλογος Ποντίων Χίου, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων και ως ο μοναδικός ενεργός Ποντιακός Σύλλογος στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, παρακολουθεί εδώ και καιρό της εξελίξεις για το Μακεδονικό.      

       Ως Πόντιοι, που γεννηθήκαμε και κατοικούμε και στην φιλόξενη Μακεδονία, δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ με μέλη του Συλλόγου μας, στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στης 21 Ιαν 2018 στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, εκπροσωπώντας το νησί που μας έχει αγκαλιάσει και μας φιλοξενεί.

       Η Ελλάδα καλείται να υπερασπιστεί την ιστορική αλήθεια κόντρα σε όσους επιχειρούν να την παραχαράξουν, οι στιγμές είναι κρίσιμες και απαιτούν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και εθνική ενότητα.

       Το Σωματείο μας απέδειξε στην τοπική κοινωνία περίτρανα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

       Συσπειρωνόμαστε και χέρι – χέρι στης 21 Ιαν 2018 και ώρα 14:00 στον Λευκό Πύργο, φωνάζουμε όλοι μαζί, πιστοί στην αδιαπραγμάτευτη ιστορική αλήθεια, η Μακεδονία είναι ΜΙΑ, είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, είναι ΞΑΚΟΥΣΤΗ, είναι του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ.

 

 

 

Για το Δ.Σ του Σ.Π Χίου

Ο Πρόεδρος

 

 

Δημήτριος Νικολαΐδης