Χίος, Παρασκευή 20 Ιουλίου

Ο Μάνος Κόνσολας Τομεάρχης της Ν.Δ. στο Βόρειο Αιγαίο

Ανακοίνωση των προέδρων των ΝΟΔΕ Λέσβου, Χίου και Σάμου
Παρ, 12/01/2018 - 17:42
Μάνος Κόνσολας

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίσθηκαν οι Περιφερειακοί Τομεάρχες σε κάθε περιφέρεια της χώρας μας. Με τον ορισμό των τομεαρχών, η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει την στήριξη και ανάπτυξη της Ελληνικής Περιφέρειας, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη της πατρίδας μας.

Στόχος μας είναι η άμεση επικοινωνία με τους πολίτες και η ανάδειξη των κατά τόπους προβλημάτων και προτεραιοτήτων, προκειμένου να υπάρξει ένας ρεαλιστικός και εξειδικευμένος προγραμματισμός, επικεντρωμένος στην ουσία των προβλημάτων της Περιφέρειας.

Καλωσορίζουμε στην Περιφέρεια μας τον βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Μάνο Κόνσολα, ο οποίος ορίστηκε Περιφερειακός Τομεάρχης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Η τοποθέτηση και δραστηριοποίηση ενός έμπειρου και καταξιωμένου βουλευτή, ο οποίος γνωρίζει άριστα τα προβλήματα των νησιωτικών περιοχών και των κατοίκων τους, θα βοηθήσει στην καλύτερη αντιμετώπιση των πλείστων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε τόσο ως μεμονωμένα νησιά όσο και ως Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

 

 

Ευστράτιος Καραγεωργίου, Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Λέσβου

Πρόδρομος Γ. Μανωλάκης, Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Χίου

Παπαγεωργίου Πάρης, Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Σάμου

 

 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 20/07/2018 - 14:35

H έγκριση των όρων διακήρυξης για παραχώρηση της χρήσης της γεφυροπλάστιγγας του Λιμένα Μεστών, ζυγιστικής ικανότητας 60 τόνων για δύο έτη, είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουλίου στις 11 το πρωί.

Ακολουθεί αναλυτικά η ημερήσια διάταξη με τα θέματα:

 1. Έγκριση των όρων διακήρυξης για παραχώρηση της χρήσης της γεφυροπλάστιγγας του Λιμένα Μεστών, ζυγιστικής ικανότητας 60 τόνων για δύο έτη.
 2. Ψήφιση πίστωσης ποσού 22.000,00 ευρώ για την μελέτη αποκατάστασης ζημιάς στον Λιμένα Ψαρών.
 3. Έγκριση μελέτης και ψήφιση πίστωσης ποσού 3.452,20€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. για την αποκλάδωση – κοπή δέντρων στη ζώνη του αλιευτικού καταφυγίου Καταρράκτη.
 4. Έγκριση μελέτης και ψήφιση πίστωσης ποσού 3.000,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. για τις εργασίες συντήρησης σιδηρών και χυτοσιδηρών εξαρτημάτων και εξοπλισμού Λιμένα Ψαρών έτους 2018.
 5. Ψήφιση πίστωσης ποσού 2.583,07€ για εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών της Υπηρεσίας στη Δ.Ο.Υ..
 6. Ψήφιση πίστωσης ποσού 95,42€ για την προμήθεια φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες του Δ.Λ.Τ. Χίου.
 7. Διάφορες ψηφίσεις πιστώσεων.
 8. Ψήφιση πίστωσης ποσού 16.000,00€ πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α., για την παροχή υπηρεσιών ΥΑΛΕ και αναπληρωτή ΥΑΛΕ στον Κεντρικό Λιμένα Χίου σε εφαρμογή του ISPS.
 9. Ψήφιση πίστωσης ποσού 7.500,00€ πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α., για την παροχή υπηρεσιών ΥΑΛΕ και αναπληρωτή ΥΑΛΕ στον Λιμένα Μεστών σε εφαρμογή του ISPS.
 10. Βεβαίωση οφειλών από την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης χώρου σε χερσαίες ζώνες του Νομού.
 11. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση κρηπιδώματος Κεντρικού Λιμένα Χίου».
 12. Συζήτηση επί αιτήσεως  Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Ερμιόνης – Μέγα Λιμνιώνα  « Η ΑΓΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ» για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης χώρου στην χερσαία ζώνη αλιευτικού καταφυγίου Αγίας Ερμιόνης  για τη διοργάνωση της γιορτής σαρδέλας στις 18/08/2018.
 13. Συζήτηση επί αιτήσεως  Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Λιθίου για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης χώρου στην χερσαία ζώνη Λιμένα Λιθίου   για τη διοργάνωση εκδήλωσης στις 11/08/2018.
 14. Συζήτηση επί αιτήσεως  Αθλητικού Ομίλου Πυργίου για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης χώρου στην χερσαία ζώνη Λιμένα Εμπορειού για τη διοργάνωση εκδήλωσης στις 06/08/2018.
 15. Συζήτηση επί αιτήσεως  Λεριού Μάρκου για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης πρόσθετου  χώρου στην χερσαία ζώνη Λιμένα Χίου πλησίον του καταστήματός του για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων για το έτος 2018.
 16. Συζήτηση επί αιτήσεως  Ριτβαν Χατχή Χουσεϊν για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης χώρου στην χερσαία ζώνη Λιμένα Χίου έμπροσθεν του καταστήματός του για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων για το έτος 2018.