Χίος, Παρασκευή 20 Απριλίου

Ο Μάνος Κόνσολας Τομεάρχης της Ν.Δ. στο Βόρειο Αιγαίο

Ανακοίνωση των προέδρων των ΝΟΔΕ Λέσβου, Χίου και Σάμου
Παρ, 12/01/2018 - 17:42
Μάνος Κόνσολας

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίσθηκαν οι Περιφερειακοί Τομεάρχες σε κάθε περιφέρεια της χώρας μας. Με τον ορισμό των τομεαρχών, η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει την στήριξη και ανάπτυξη της Ελληνικής Περιφέρειας, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη της πατρίδας μας.

Στόχος μας είναι η άμεση επικοινωνία με τους πολίτες και η ανάδειξη των κατά τόπους προβλημάτων και προτεραιοτήτων, προκειμένου να υπάρξει ένας ρεαλιστικός και εξειδικευμένος προγραμματισμός, επικεντρωμένος στην ουσία των προβλημάτων της Περιφέρειας.

Καλωσορίζουμε στην Περιφέρεια μας τον βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Μάνο Κόνσολα, ο οποίος ορίστηκε Περιφερειακός Τομεάρχης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Η τοποθέτηση και δραστηριοποίηση ενός έμπειρου και καταξιωμένου βουλευτή, ο οποίος γνωρίζει άριστα τα προβλήματα των νησιωτικών περιοχών και των κατοίκων τους, θα βοηθήσει στην καλύτερη αντιμετώπιση των πλείστων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε τόσο ως μεμονωμένα νησιά όσο και ως Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

 

 

Ευστράτιος Καραγεωργίου, Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Λέσβου

Πρόδρομος Γ. Μανωλάκης, Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Χίου

Παπαγεωργίου Πάρης, Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε Σάμου

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 19/04/2018 - 19:50
Χρ. Σπίρτζης

Τρείς θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι υπουργοί της Κυβέρνησης, που θα πάρουν μέρος στο προσυνέδριο της Χίου, που θα προηγηθεί του Αναπτυξιακού συνεδρίου Β. Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Περιφέρειας στη Μυτιλήνη στις 3 και 3 Μαϊου. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό οι υπουργοί αυτοί είναι οι Χρ. Σπρίντζης υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Ευάγγελος Αποστόλου υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Νεκτάριος Σαντορινιός υφυπουργός Ναυτιλίας.

Σημειώνεται ότι έχει χαθεί στην κυριολεξία ο αριθμός των Αναπτυξιακών Συνεδρίων, που έχουν προηγηθεί τα περασμένα χρόνια στα νησιά, χωρίς το παραμικρό αποτέλεσμα.