Χίος, Σάββατο 23 Ιουνίου

Ο Μιχ. Παρλαμάς Γεν. Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στη Χίο

Παρ, 25/05/2018 - 15:43

Με νέο Γραμματέα τον Μιχάλη Παρλαμά και νέα σύνθεση με συμμετοχή στελεχών από τους πολιτικούς χώρους του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του Ποταμιού,  πορεύεται η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στη Χίο.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει ότι στις 24/05/2018 στο νομό μας μετά από διαβούλευση και εσωτερική εκλογή των μελών της η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, έχει την παρακάτω σύνθεση:

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΛΑΜΑΣ

ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ

ΜΕΛΗ:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΥΝΤΑΡΙΑΝΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ

ΦΩΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΙΜΙΖΗΣ

ΛΙΤΣΑ ΛΥΚΟΥ

«Θα ακολουθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής και τον Ιούνιο θα εκλεγούν σε κάθε δήμο του νομού μας οι συντονιστικές επιτροπές των δημοτικών οργανώσεων.», καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Σχετικά Άρθρα

Με καταλήψεις οι εργαζόμενοι δεν αφήνουν να συνεδριάσει το Δ.Σ. του Σκυλίτσειου
Παρ, 22/06/2018 - 22:54
αρχείο

Προβλήματα στην λειτουργία του Νοσοκομείου, όσον αφορά τις μισθοδοσίες προσωπικού κ.λπ. θα προκαλέσει δικαστική απόφαση, με βάση την οποία πρέπει να αποδοθούν σε 200 δικαιούχους εργαζόμενους χρηματικά ποσά, που τους οφείλονται.

Για την ακρίβεια τα χρήματα τους έχουν αποδοθεί, αλλά σύμφωνα με την απόφαση, αυτά πρέπει να συμπληρωθούν και με τους σχετικούς τόκους, κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να δεσμευτούν σε τράπεζα λογαριασμοί του Νοσοκομείου.

Το Δ.Σ. προσπάθησε να βρεί διέξοδο σε μια απόφαση του, να ζητήσει ανακοπή και αναστολή της απόφασης, μέχρι να διευθετηθεί ομαλά η πληρωμή, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν αρνείται. Οι εργαζόμενοι όμως έχουν άλλη γνώμη, κουρασμένοι από την πολύχρονη αναμονή και έτσι πραγματοποίησαν σήμερα κατάληψη στα γραφεία της Διοικήτριας του Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να μην συνεδριάσει το διοικητικό του Συμβούλιο.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το ίδιο θα γίνει και τις επόμενες μέρες, μέχρι να τους καταβληθούν στο ακέραιο τα χρήματα τους.