Χίος, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου

Ομάδες εργασίας από τη ΝΟΔΕ Χίου

Τρί, 13/02/2018 - 15:22

Η ΝΟ.Δ.Ε Χίου συνεχίζει τις δραστηριότητές της στα πλαίσια ενίσχυσης και αρωγής των επαγγελματιών όλων των κλάδων και αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε μετά από τις συναντήσεις με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Χίο, προχώρησε στη συγκρότηση ομάδων εργασίας, ξεχωριστών για κάθε επαγγελματικό τομέα, στις οποίες θα συμμετέχουν ενεργά επαγγελματίες αλλά και μέλη της ΝΟ.Δ.Ε.

Και το δελτίο Τύπου συνεχίζει:

"Όσο άλλοι σπαταλούν χρόνο και ενέργεια με το να δημιουργούν σκάνδαλα και δολοπλοκίες αλλά και να πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα, εμείς προσπαθούμε να καταγράψουμε τα προβλήματα των επαγγελματιών στο νησί μας και να προτείνουμε κατάλληλες λύσεις σε τοπικό επίπεδο

Τα αποτελέσματα των συναντήσεων αυτών, θα μεταφερθούν στον Περιφερειακό Τομεάρχη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Μάνο Κόνσολα, προκειμένου να υπάρξει αρχικά μια πλήρης και σαφής εικόνα των προβλημάτων του νησιού μας και στη συνέχεια μια ορθή και αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας του πρωτογενή τομέα αλλά και η συνεδρίαση της ομάδας εργασίας του τομέα "Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη"

Ακολουθούν τις επόμενες ημέρες η συνεδρίαση της ομάδας εργασίας του τομέα

  • "Τουρισμός - Πολιτισμός"
  • "Εκπαίδευση – Κατάρτιση – Δια βίου μάθηση" 
  • "Περιβάλλον - Ενέργεια"
  • "Υγεία – Πρόνοια"
  • "Υποδομές και Μεταφορές ".

 

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη προετοιμάζει την επόμενη ημέρα, στηρίζοντας ενεργά και ουσιαστικά τους επαγγελματίες της χώρας μας.»

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/02/2018 - 17:36
Το δημοσίευμα για τους 17 στις Οινούσσες

Με το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν συνδέει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet τους 17 τούρκους πολίτες οι οποίοι πέρασαν από τα τουρκικά παράλια στις Οινούσσες την Καθαρά Δευτέρα. 
 

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Hurriyet, τα άτομα που συνδέονται με το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν και έχουν διαφύγει στην Ελλάδα από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016 στην Τουρκία ζητώντας άσυλο από τις ελληνικές αρχές, φτάνουν πλέον σχεδόν τα 2.000.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα στην Αθήνα ζει σημαντικό τμήμα οπαδών του Γκιουλέν που έχει καταφύγει στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι εντοπίζονται σε σπίτια περιοχών που ζει η μεσαία τάξη, όπως η Καλλιθέα, το Παγκράτι και η Κυψέλη.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει οπαδούς του Γκιουλέν και τους 33 τούρκους υπηκόους που πέρασαν στις Οινούσσες στις 15 Δεκεμβρίου.

Πηγή: in gr.