Χίος, Τρίτη 20 Μαρτίου

Όσοι ζητούν απαγόρευση κυνηγίου μπέρδεψαν τη Χίο με τη… Μυτιλήνη

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 11/01/2017 - 16:11

Όχι μόνο ένα αλλά παραπάνω “ταΐσματα” θα διοργανώσει ο Κυνηγετικός Σύλλογος, ώστε τα “παγωμένα” πουλιά να βρουν τροφή. Αυτό βεβαίωσε ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου, Γιάννης Μεννής, σημειώνοντας παράλληλα ότι άκουσε κι αυτός φωνές να σταματήσει το κυνήγι στη Χίο λόγω χιονιά.

“Ακούω και εγώ τους οικολογούντες”, μας είπε, “αλλά είναι επιεικώς άσχετοι. Έχουν δει πολλούς κυνηγούς στο χιόνι; Για να σοβαρευτούμε”, απάντησε ο Γιάννης Μεννής, “κυνήγι στο χιόνι δεν γίνεται, είναι φοβερά επίπονο και δεύτερον στη Χίο δεν χιόνισε τόσο ώστε να εκδοθεί απόφαση οποιασδήποτε απαγόρευσης. Αν βγει θα τη σεβαστούμε. Πάντως είναι σαφές ότι κάποιοι μπέρδεψαν τη Χίο με τη Λέσβο.”.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι με το χιόνι απαγορεύεται το κυνήγι του τριχωτού θηράματος και όχι του φτερωτού.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/03/2018 - 12:15

Στον απόηχο των όσων… εκρηκτικών συνέβησαν προ 10ημέρου κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου του τομεάρχη και Βουλευτή της Ν.Δ. Μάνου Κόνσολα, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χίου, με απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του κόμματος αναστέλλεται για ένα μήνα η κομματική ιδιότητα του Πρόδρομου Μανωλάκη, προέδρου της ΝΟΔΕ  και του Παντελή Καμπούρη.

Επίσης μετά από παρέλευση ενός χρόνου, επιστρέφει ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Σταμάτης Κάρμαντζης, Αντιπεριφερειάρχης Χίου.