Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

Παρά λίγο να τις... "αρπάξει" ο Αστυνομικός Διευθυντής

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 20/04/2017 - 03:00

Η ένταση που… παραφύλαγε το βράδυ έξω από το Δημαρχείο Χίου, με αφορμή τη συζήτηση του θέματος για την ενοικίαση από ΜΚΟ της πρώην κλινικής Αυγουστή, μεταφέρθηκε και εκτονώθηκε λίγα μέτρα παρακάτω, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μια μερίδα ατόμων, που βρίσκονταν έξω από το Δημαρχείο, κινήθηκε  εναντίον ενός οδηγού, που σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκε με έναν περαστικό.
Ο αστυνομικός διευθυντής παρενέβη, αλλά η απουσία προφανώς της επίσημης στολής του, δεν αποδείκνυε την ταυτότητά του κι έτσι από μία παρανόησηδημιουργήθηκε μικροσυμπλοκή.
Τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Αστυνομικός Διευθυντής εξήγησε την επαγγελματική του ιδιότητα, τα «άκουσε» όμως από τους πολίτες και το επεισόδιο έληξε… αναίμακτα! 

Ένταση στο κέντρο της πόλης χθες στο περιθώριο του Δημοτικού Συμβουλίου

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 17/01/2018 - 06:19
Συγκέντρωση για τη Μακεδονία

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Ποντίων Χίου, συμμετέχει στη συγκέντρωση για την μακεδονία, που γίνεται στη Θεσσαλονίκη σημειώνοντας μεταξύ άλλων: 

Ο Σύλλογος Ποντίων Χίου, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων και ως ο μοναδικός ενεργός Ποντιακός Σύλλογος στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, παρακολουθεί εδώ και καιρό της εξελίξεις για το Μακεδονικό.      

       Ως Πόντιοι, που γεννηθήκαμε και κατοικούμε και στην φιλόξενη Μακεδονία, δηλώνουμε ΠΑΡΩΝ με μέλη του Συλλόγου μας, στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στης 21 Ιαν 2018 στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, εκπροσωπώντας το νησί που μας έχει αγκαλιάσει και μας φιλοξενεί.

       Η Ελλάδα καλείται να υπερασπιστεί την ιστορική αλήθεια κόντρα σε όσους επιχειρούν να την παραχαράξουν, οι στιγμές είναι κρίσιμες και απαιτούν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και εθνική ενότητα.

       Το Σωματείο μας απέδειξε στην τοπική κοινωνία περίτρανα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

       Συσπειρωνόμαστε και χέρι – χέρι στης 21 Ιαν 2018 και ώρα 14:00 στον Λευκό Πύργο, φωνάζουμε όλοι μαζί, πιστοί στην αδιαπραγμάτευτη ιστορική αλήθεια, η Μακεδονία είναι ΜΙΑ, είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, είναι ΞΑΚΟΥΣΤΗ, είναι του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ.

 

 

 

Για το Δ.Σ του Σ.Π Χίου

Ο Πρόεδρος

 

 

Δημήτριος Νικολαΐδης