Χίος, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου

Παράπονα για τα μπάζα και υπόσχεση λύσης του προβλήματος έως τέλος Φεβρουαρίου

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 09/02/2018 - 15:01
Αλέξανδρος Μιχάλας

Για άλλη μια φορά ο επαγγελματίας Αλέξανδρος Μιχάλας βρίσκεται σε αδιέξοδο γιατί ελλείψει χώρου εναπόθεσης αδρανών υλικών, δέχεται έξω από την μάντρα του στην περιοχή Καστρομηνά, μεγάλο όγκων υλικών, που πετούν, σύμφωνα με την καταγγελία του, διάφοροι επιτήδειοι. Παράλληλα αποδίδει ευθύνες στη Δημοτική αρχή γιατί δεν έχει λύσει μέχρι τώρα το πρόβλημα μιας απλής αδειοδότησης.

Οποιος έχει ασχοληθεί με το Δημόσιο μπορεί να καταλάβει, απαντά ο Αντιδήμαρχος Γιώργης Μπελέγρης, που αναγνωρίζει την ύπαρξη και την οξύτητα του προβλήματος.

Εχει δίκιο ο κ. Μιχάλας μας λέει, αλλά παραλάβαμε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση με εκατοντάδες στην κυριολεξία χώρους ξεφορτώματος και απαλλαγής από αδρανή υλικά.

Αποφασίσαμε να βάλουμε τέλος. Από το 2015 συγκεντρώνομε χαρτιά και αδειοδοτήσεις μέχρι που φτάσαμε επιτέλους στην Περιφέρεια και απομένει μια και μόνο τελευταία υπογραφή.

Πιστεύω ότι θα την έχουμε, οπότε μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την λειτουργία δύο νόμιμων οργανωμένων χώρων καταρχήν εναπόθεσης και μετά επεξεργασίας αδρανών υλικών, έναν στο Θόλος και έναν στο Θολοποτάμι και οι δύο σε παλιά Λατομεία.

 

Ο χώρος γεμάτος με μπάζα μέχρι τον τσιμέντινο σκελετό των νέων δικαστηρίων
Από το 2015 παλεύουμε με την γραφειοκρατία

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/02/2018 - 17:36
Το δημοσίευμα για τους 17 στις Οινούσσες

Με το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν συνδέει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet τους 17 τούρκους πολίτες οι οποίοι πέρασαν από τα τουρκικά παράλια στις Οινούσσες την Καθαρά Δευτέρα. 
 

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Hurriyet, τα άτομα που συνδέονται με το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν και έχουν διαφύγει στην Ελλάδα από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016 στην Τουρκία ζητώντας άσυλο από τις ελληνικές αρχές, φτάνουν πλέον σχεδόν τα 2.000.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα στην Αθήνα ζει σημαντικό τμήμα οπαδών του Γκιουλέν που έχει καταφύγει στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι εντοπίζονται σε σπίτια περιοχών που ζει η μεσαία τάξη, όπως η Καλλιθέα, το Παγκράτι και η Κυψέλη.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει οπαδούς του Γκιουλέν και τους 33 τούρκους υπηκόους που πέρασαν στις Οινούσσες στις 15 Δεκεμβρίου.

Πηγή: in gr.