Χίος, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Πάσα Κάρμαντζη στον Μιχαηλίδη για προσφυγικό

Για ανάληψη πρωτοβουλίας, με δεδομένα τα προβλήματα στην πρώην ΒΙΑΛ
Ακούστε το ηχιτικό
Πέμ, 08/02/2018 - 13:49
Ηχητικό απόσπασμα: 

Πάσα στον Κυβερνητικό Βουλευτή, Ανδρέα Μιχαηλίδη, να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να δρομολογηθούν λύσεις στη διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού στο νησί μας και να εκτονωθεί η ένταση στο Χαλκειός, κάτοικοι του οποίου βρίσκονται συχνά επί ποδός για να εμποδίσουν την μεταφορά κι άλλων οικίσκων στην πρώην ΒΙΑΛ, έκανε μέσω του Ράδιο “Α” ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης.

Σε συνέντευξή του επισήμανε ότι βρέθηκε σήμερα στο χώρο της πρώην ΒΙΑΛ, ανταποκρινόμενος στην έκκληση κατοίκων που του ζητούσαν να τους συμπαρασταθεί, αλλά με την παρουσία του εκεί επιχείρησε παράλληλα να δράσει πυροσβεστικά, προτάσσοντας τη φωνή της λογικής για να μην συμβούν - όπως είπε χαρακτηριστικά - πράγματα για τα οποία κανείς δεν θα είναι περήφανος, κάνοντας μνεία και στην ισχυρή αστυνομική δύναμη που υπήρχε στην περιοχή.

Ικανοποιημένος από την “παράταση” που δόθηκε στην μεταφορά, τόνισε ότι δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια αλλά πρέπει η κυβέρνηση, που έχει την κύρια ευθύνη, να καταλάβει ότι υπάρχει ένα χωριό με 600 ανθρώπους που δοκιμάζεται και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα.

Στο σημείο αυτό, ανέφερε: “έχουμε χρέος να εμπλακούμε, να αναληφθούν πρωτοβουλίες”, κι όταν ρωτήθηκε τι πρέπει να γίνει, παρέπεμψε στον Κυβερνητικό Βουλευτή, λέγοντας ότι από την πλευρά του είναι ανοιχτός σε όποιο κάλεσμα υπάρξει.

 

Η φωτογραφία από προηγούμενη συνάντηση Βουλευτή και Αντιπεριφερειάρχη

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 17/02/2018 - 19:32
Πατριάρχης, Νότης Μηταράκης

Οπως ενημερώνει το Γραφείο τύπου του, τριήμερη επίσκεψη, από τις 16 Φεβρουαρίου, πραγματοποιεί στην Κωνσταντινούπολη ο Νότης Μηταράκης, Βουλευτής Χίου. Σήμερα, ο κ. Μηταράκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τη θυγατέρα του, επισκέφτηκαν το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Έγιναν δεκτοί από την Αυτού Θεοτάτη Παναγιότητα, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, και έλαβαν την ευλογία του.

 

Η επίσκεψη του κ. Μηταράκη ολοκληρώνεται αύριο.