Χίος, Σάββατο 20 Ιανουαρίου

Πρόστιμο για το... 20ετές στέγαστρο της Προκυμαίας!!!

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 12/09/2017 - 15:05

Οσοι θεωρούν ότι τα έχουν δεί όλα, λάθος συμπέρασμα.
Ετσι σήμερα στη συνεδρίαση της η Λιμενική Επιτροπή του Δήμου Χίου, εξέτασε πρόστιμο, που επέβαλλε η Κτηματική υπηρεσία του Δημοσίου, γιατί άκουσον - άκουσον το στέγαστρο στην έξοδο αποβίβασης του πλοίου είναι… παράνομο!
“Τι να πώ, σημείωσε ο Πρόεδρος της Λιμενικής Επιτροπής, Αντώνης Κέφης, το θυμήθηκαν μετά από 20 χρόνια.
Νομίζω ότι δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο, παρά να πληρώσουμε τα πρόστιμα”.
 

Συνεδρίασε η Λιμενική Επιτροπή - Πρόστιμο για το 20ετές στέγαστρο της Προκυμαίας

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 19/01/2018 - 17:38

Ο βουλευτής  Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της  Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου  με το διοικητικό της συμβούλιο.

Συζητήθηκε η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για μετατροπή των αναγκαστικών συνεταιρισμών σε πρωτοβάθμιους συνεταιρισμούς (πάγιο αίτημα της Ε.Μ.Χ., το οποίο ουδόλως θίγει την αναγκαστικότητα και το οποίο σύντομα γίνεται πράξη).

Συζητήθηκε, ακόμη, το κρίσιμο ζήτημα των αποζημιώσεων των πυρκαγιών του 2016 και μεταφέρθηκε η διαβεβαίωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με την Κομισιόν, προκειμένου να διευρυνθεί η βάση των δικαιούχων των αποζημιώσεων. Με την ευκαιρία ο βουλευτής ενημέρωσε ότι, με αφορμή την επιστολή  που απέστειλαν ο πρόεδρος της Ε.Μ.Χ. και οι πρόεδροι των πρωτοβάθμιων συνεταιρισμών των χωριών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, κατέθεσε στη Βουλή την 8/1/18 Αναφορά με την οποία ζητείται να απαντήσει ο Υπουργός, σχετικά με την παρατηρούμενη καθυστέρηση στην καταβολή των αποζημιώσεων.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της μείωσης των φορολογικών συντελεστών στους μη κατ’ επάγγελμα αγρότες - μέλη των συνεταιρισμών. Ο βουλευτής ενημέρωσε ότι αυτό βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τους θεσμούς και ότι η Ελληνική Κυβέρνηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματος.

Τέλος, συμφωνήθηκε να κανονιστεί το προσεχές διάστημα συνάντηση του ΔΣ της Ένωσης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου, ώστε να συζητηθούν από κοντά όλα τα θέματα που απασχολούν την Ε.Μ.Χ. και τους μαστιχοπαραγωγούς συνολικά.