Χίος, Παρασκευή 20 Ιουλίου

Σε δημοπρασία "Μάκελλος" στο Πιτυός και ένα ακόμη δημοτικό ακίνητο

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 13/03/2018 - 16:05

Δυο δημοτικά ακίνητα στο Πιτυός και στους Βαβύλους, δημοπρατούνται την επόμενη εβδομάδα, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Καραμανή να τονίζει ότι η επαναλειτουργία τους θα βοηθήσει σημαντικά την ευρύτερη περιοχή.

«Τόσο το ακίνητο του Μάκελλου στο Πυτιός όσο και το άλλο στην είσοδο των Βαβύλων έχουν επισκευαστεί και εξασφαλίσει όλες τις αδειοδοτήσεις έτσι ώστε να παραχωρηθούν στους νέους ενοικιαστές» ανέφερε ο κ.Καραμανής.

se_dimoprasia_makellos_sto_pityos_kai_katastima_se_vavyloys_apo_monometohiki

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 19/07/2018 - 18:07
Αρ. Ζαννίκος

Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα του παμβρονταδουσιακού συνεδρίου, που θα γίνει από τις 10 έως τις 12 Αυγούστου στην ΠΕΚΕΒ και περιλαμβάνει την ανάπτυξη θεμάτων που αφορούν την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, το χωροταξικό σχεδιασμό, τις υποδομές, το περιβάλλον, τις ευκαιρίες απασχόλησης των νέων και τον ρόλο της εμπορικής ναυτιλίας.

Όπως ενημερώνει ο Αριστείδης Ζαννίκος πρώην Δήμαρχος και από τις ψυχές του Συνεδρίου, ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει την πρώτη ημέρα του συνεδρίου ντοκυμαντέρ του τυπογράφου Νίκου Γεωργούλη για τον Βροντάδο του χθές αλλά το κυρίως ενδιαφέρον εντοπίζεται κυρίως στο άυριο.

Δύο μέρες από το Συνέδριο μας, διευκρίνησε ο Αρ. Ζαννίκος είναι αφιερωμένες με διάφορες εισηγήσεις ακριβώς σ’ αυτό, το μέλλον δηλαδή της περιοχής.