Χίος, Τρίτη 20 Μαρτίου

Στ. Κάρμαντζης: Nα ξεχάσουν και το... 18 αν προηγούμενα δεν κλείσουν ΒΙΑΛ και Σούδα

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 09/02/2017 - 09:14

Δεδομένου του κυβερνητικού αδιεξόδου στην εξεύρεση  χώρων για τη δημιουργία νέου Κέντρου προσφύγων στο νησί και μετά τις έντονες αντιδράσεις, που συνάντησε η πρόθεση για χρήση του "Καμπί" έφτασε σήμερα στο νησί μας κλιμάκιο στελεχών του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, προκειμένου να εξετάσει επί τόπου την πρόταση που έχει υποβάλλει εδώ και καιρό ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταμάτης Κάρμαντζης, για τη χωροθέτηση ενός τέτοιου κέντρου στο "18ο" χλμ. ή στην ευρύτερη περιοχή του Αίπους. Ο ίδιος διευκρίνησε ότι σε περίπτωση που επιλεγεί τελικά η περιοχή του Αίπους δεν θα γίνει εκεί καμιά εργασία προτού διασφαλιστεί ότι θα κλείσουν ΒΙΑΛ και Σούδα.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/03/2018 - 12:15

Στον απόηχο των όσων… εκρηκτικών συνέβησαν προ 10ημέρου κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου του τομεάρχη και Βουλευτή της Ν.Δ. Μάνου Κόνσολα, στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χίου, με απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του κόμματος αναστέλλεται για ένα μήνα η κομματική ιδιότητα του Πρόδρομου Μανωλάκη, προέδρου της ΝΟΔΕ  και του Παντελή Καμπούρη.

Επίσης μετά από παρέλευση ενός χρόνου, επιστρέφει ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Σταμάτης Κάρμαντζης, Αντιπεριφερειάρχης Χίου.