Χίος, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

Στη Χίο ο Γιώργος Μαυρωτάς

Παρ, 20/10/2017 - 18:56

Τη Χίο επισκέπτεται την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου ο βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής με Το Ποτάμι, Γιώργος Μαυρωτάς. Ο κ. Μαυρωτάς είναι αναπληρωτής καθηγητής του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και πρώην επαγγελματίας υδατοσφαιριστής, ο πρώτος Έλληνας πολίστας με συμμετοχή στη Μικτή Κόσμου, βραβευμένος από τον ΠΣΑΤ για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του κ. Μαυρωτά περιλαμβάνει:

12.30: Επίσκεψη στο εργοστάσιο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών.

13.30: Συνάντηση με εκπροσώπους της πανεπιστημιακής κοινότητας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

14.30: Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου.

15.00: Συνάντηση με τον δήμαρχο Χίου.

16.30: Παρακολούθηση του αγώνα πόλο ΝΟΧ – Ναυτικός Όμιλος Χανίων στο «Ιωνικό» Κολυμβητήριο.

18.30: Συνάντηση με μέλη και φίλους του Ποταμιού στην καφετέρια «Ηλιάστρα στο λιμάνι», Λεωφόρος Αιγαίου 94. 

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 17/01/2018 - 18:50
Μ. Κόνσολας, Ν. Μηταράκης, Χ. Αθανασίου

Σε συνέχεια της απόφασης του Προέδρου για τον ορισμό Περιφερειακών Τομεαρχών, ο Περιφερειακός Τομεάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Μάνος Κόνσολας, βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ, είχε σήμερα συνάντηση με τους βουλευτές των νησιών του Βορειο-Ανατολικού Αιγαίου της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόνσολας συναντήθηκε με τον κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, αν. τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτή Λέσβου και τον κ. Νότη Μηταράκη, αν. τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, βουλευτή Χίου.

Στη συνάντηση των τριών, τέθηκε το πλαίσιο της συνεργασίας του Περιφερειακού Τομεάρχη με τους βουλευτές της Περιφέρειας για να επιτευχθεί καλύτερη προετοιμασία της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα της Περιφέρειας και κάθε νησιού ξεχωριστά στα οποία η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να εστιάσει, οι άξονες των προγραμματικών προτάσεων της ΝΔ για το Βόρειο Αιγαίο καθώς και ο προγραμματισμός των δράσεων στο προσεχές διάστημα.