Χίος, Σάββατο 23 Ιουνίου

Στη Βουλή Επίκαιρη Ερώτηση Α. Μιχαηλίδη για το Σκυλίτσειο

Παρ, 04/05/2018 - 15:35

Στο πλαίσιο της άσκησης κοινοβουλευτικού ελέγχου, την προσεχή Δευτέρα (7/5) το απόγευμα ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης θα απαντήσει στη Βουλή Επίκαιρη Ερώτηση που έχει καταθέσει ο βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης, σχετικά με τα κτηριακά προβλήματα που παρατηρούνται στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Χίου και ειδικότερα στη χειρουργική κλινική.

Σχετικά Άρθρα

Με καταλήψεις οι εργαζόμενοι δεν αφήνουν να συνεδριάσει το Δ.Σ. του Σκυλίτσειου
Παρ, 22/06/2018 - 22:54
αρχείο

Προβλήματα στην λειτουργία του Νοσοκομείου, όσον αφορά τις μισθοδοσίες προσωπικού κ.λπ. θα προκαλέσει δικαστική απόφαση, με βάση την οποία πρέπει να αποδοθούν σε 200 δικαιούχους εργαζόμενους χρηματικά ποσά, που τους οφείλονται.

Για την ακρίβεια τα χρήματα τους έχουν αποδοθεί, αλλά σύμφωνα με την απόφαση, αυτά πρέπει να συμπληρωθούν και με τους σχετικούς τόκους, κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να δεσμευτούν σε τράπεζα λογαριασμοί του Νοσοκομείου.

Το Δ.Σ. προσπάθησε να βρεί διέξοδο σε μια απόφαση του, να ζητήσει ανακοπή και αναστολή της απόφασης, μέχρι να διευθετηθεί ομαλά η πληρωμή, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν αρνείται. Οι εργαζόμενοι όμως έχουν άλλη γνώμη, κουρασμένοι από την πολύχρονη αναμονή και έτσι πραγματοποίησαν σήμερα κατάληψη στα γραφεία της Διοικήτριας του Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να μην συνεδριάσει το διοικητικό του Συμβούλιο.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το ίδιο θα γίνει και τις επόμενες μέρες, μέχρι να τους καταβληθούν στο ακέραιο τα χρήματα τους.