Χίος, Κυριακή 24 Ιουνίου

Στο σκοτάδι η γέφυρα, με "αναμμένα λαμπάκια" ο Κάρμαντζης

Τετ, 13/06/2018 - 15:44

Για μια ακόμη φορά τα φώτα της γέφυρας στο Παντουκειός έχουν βγει εκτός λειτουργίας και ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης έχει βγει... από τα ρούχα του, δηλώνοντας εκνευρισμένος με το θέμα.

"Αυτό το αστείο πρέπει να τελειώσει. Μέσα στους τελευταίους 5 μήνες έχω ασχοληθεί πολλές φορές με το συγκεκριμένο θέμα. Πέφτουν - λέει- οι ασφάλειες... Το πρόβλημα πρέπει να αποκατασταθεί", δήλωσε στο Ράδιο "Α" το πρωί διαβεβαιώνοντας ότι αν όχι σήμερα αύριο θα επανέλθει ο φωτισμός στην γέφυρα, το ζητούμενο όμως είναι για πόσο καιρό μέχρι την επόμενη επιστροφή στο σκοτάδι.

Κατά τον Στ. Κάρμαντζη, το έργο έχει παραληφθεί αλλά υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος. 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 24/06/2018 - 07:43
Δυο - δυό... οι Δήμαρχοι

Οπως ενημερώνει ο Δήμος Χίου με δελτίο τύπου, πραγματοποιήθηκε  χθες εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Χίου Μανώλη Βουρνού, με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και το μεταφορικό ισοδύναμο. Ο κ. Βουρνούς τόνισε την ιδιαιτερότητα των νησιών σε χρονική και χωρική ασυνέχεια, που αποτελούν τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που δρουν σε αυτά. Επιπρόσθετα, παρουσίασε το μεγάλο έργο του αεροδρομίου το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει έπειτα από την προχθεσινή υπογραφή του μνημονίου συμφωνίας μεταξύ ΥΠΟΜΕΔΙ, Δήμου Χίου και Περιφέρειας Β. Αιγαίου. Ακόμα, αντάλλαξαν απόψεις για θέματα της αύξησης των φόρων ιδιοκτησίας, την ναυτιλία, τον τουρισμό καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.