Χίος, Τετάρτη 21 Μαρτίου

Συγχαρητήρια για την επανεκλογή Βενιάμη

Κυρ, 15/02/2015 - 20:03

Ο Βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης, απέστειλε στον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ)  Θ. Βενιάμη την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή με αφορμή την επανεκλογή του στην Προεδρία της Ένωσης:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επανεκλογής σας ως Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Εύχομαι και η νέα σας θητεία να είναι πετυχημένη και να αποδώσει τα μέγιστα για την περαιτέρω ενίσχυση της δεσπόζουσας θέσης της Ελληνικής ναυτιλίας.

Όπως σωστά επισημάνατε στην ομιλία σας, η Ελληνική ναυτιλία συμβάλλει καταλυτικά στην οικονομία της χώρας προσφέροντας εισροή συναλλάγματος, θέσεις εργασίας και κύρος για την χώρα.

Είναι και δική μου πεποίθηση ότι σε αυτή την κρίσιμη οικονομική συγκυρία όλοι οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει να επιδείξουν το μέγιστο ενδιαφέρον για την ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης, δημόσιας και ιδιωτικής. Παράλληλα όμως, βασική και σταθερή μας επιδίωξη πρέπει να είναι η άμεση δημιουργία επιπλέον θέσεων εργασίας στη θάλασσα και στη στεριά και σε αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου που θα εξυπηρετεί πρωτίστως την αύξηση της απασχόλησης.

Τέλος, θα επιθυμούσα κι εγώ προσωπικά να εξάρω το κοινωνικό έργο της Ε.Ε.Ε. καθώς και την εθελοντική συνεισφορά της στον κρατικό προϋπολογισμό».

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/03/2018 - 19:13
φωτο αρχείου

Οπως ενημερώνει η Αστυνομική Διεύθυνση συνελήφθη, σήμερα (20-03-2018) στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 17 ετών, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της αντίστασης και της απόπειρας πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, ο 17χρονος, βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών αφού ενεπλάκη σε επεισόδιο με άλλους αλλοδαπούς, ακολούθως αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικού και απώθησε βίαια αυτόν προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Κατά την εξέλιξη του περιστατικού ο ίδιος δράστης προσπάθησε να επιτεθεί με πέτρες σε βάρος του ίδιου αστυνομικού. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.