Χίος, Σάββατο 21 Ιουλίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου

Παρ, 19/01/2018 - 16:23

Με 25 θέματα στην ημερήσια διάταξή του στα οποία δεν περιλαμβάνεται το προσφυγικό - μεταναστευτικό, εκτός κι αν προκύψει στην πορεία - άλλωστε μόνο 25 φορές έχει ασχοληθεί μ'αυτό, όπως είπε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Π. Λαμπρινούδης, θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη 25/1 στις 6μ.μ. στο Δημαρχείο το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου.

Εκτός των άλλων ο Δήμαρχος θα εισηγηθεί το θέμα της διερεύνησης από επιτροπή μεθόδων καθορισμού ανταποδοτικών τελών, ενώ θα συζητηθεί και η παραχώρηση χρήσης του βοτανικού κήπου.

Αναλυτικά η ημερήσια διάταξη παρουσιάζεται σε μορφή Pdf

Συνημμένα αρχεία:

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 20/07/2018 - 16:13
Ηρακλής Βάκας, Νικολέτα Κουμή, Ανθίππη Ζαννάρα

Μπορεί να απουσιάζει από το νησί μας ο μαζικός τουρισμός ευτυχώς όμως υπάρχει ο… πατριωτισμός των ελλήνων ή στην περίπτωση μας των Δικηγόρων.

Ετσι μέσω του Συλλόγου τους και της δραστήριας πάντα Προέδρου τους στο νησί Ανθίππης Ζαννάρα, ζητήσαμε να μιλήσουμε και να γνωρίσουμε δύο από τους νέους Δικηγόρους υπεύθυνους για το ΛΕΑΔ στη Χίο.

Ο Λογαριασμός Ενίσχυσης Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων (ΛΕΑΔ) δραστηριοποιείται χρόνια στον κλάδο, μας είπαν η Νικολέτα Κουμή και Ηρακλής Βάκας. Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν πολλοί μνηστήρες καταφέραμε συλλογικά να φέρουμε το Συνέδριο του στη Χίο. Αυτό σημαίνει ότι για τέσσερις μέρες, πολλοί και για μια εβδομάδα, βρέθηκαν στο νησί μας και στο Ομήρειο πάνω από 200 Σύνεδροι, που μαζί με τους συνοδούς τους ξεπερνούσαν τους 500.

Αρκετοί μας είπαν ότι θα ξαναρθούν στη Χίο στην πρώτη ευκαιρία, σημείωσε η Ανθίππη Ζαννάρα, που δεν έκρυβε τη χαρά της και για την επιτυχία του Συνεδρίου και για την θετική συνεισφορά των Δικηγόρων στο κοινωνικό σύνολο.

500_atoma_efere_sto_nisi_to_synedrio_toy_logariasmoy_enishysis_allilovoitheias_dikigoron