Χίος, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

Σύννεφο η κοροϊδία για τον ΦΠΑ

Δευ, 23/10/2017 - 09:47

Πυρά κατά του Χιώτη Βουλευτή της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, για αναφορές τους στο θέμα του νησιωτικού ΦΠΑ εκτοξεύει η ΤΕ Χίου του ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:

« Προκλητικός εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΔ σχετικά με το ΦΠΑ. Από την αγωνιστική παρωδία - παρουσία του με διαδηλωτές στη Χίο, κατά τις προηγούμενες κινητοποιήσεις ενάντια στην κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ, στις δηλώσεις του προ ημερών, ότι φταίνε οι Χιώτες που δεν βγαίνουν κατά 10.000 στο δρόμο! 

Τώρα "ξαναχτυπά" από την ΕΡΤ1, παριστάνοντας τον έκπληκτο και  διαπιστώνοντας ότι καταργείται η έκπτωση του ΦΠΑ στα νησιά, μαζί και διαφορά άλλα αντιλαϊκά...

Κι όλα αυτά από κάποιον που ψήφισε την αξιολόγηση, όπου είχε ως προαπαιτούμενο το μέτρο για το ΦΠΑ στα νησιά. 

Η κοροϊδία πάει σύννεφο τόσο από το ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη ΝΔ. 

Καλούμε σε άμεση απάντηση στο σύνολο της αντιλαϊκή πολιτικής, που από κοινού ΝΔ και κυβέρνηση στηρίζουν και προωθούν. Συστράτευση τώρα με το ΚΚΕ για να τους σταματήσουμε.»

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 18/01/2018 - 07:18
Τουρκική ακταιωρός κατά Νικηφόρου

Την επαφή της τουρκικής ακταιωρού με την ελληνική κανονιοφόρο «Νικηφόρος» στην περιοχή των Ιμίων κατέγραψαν σε βίντεο μέλη του τουρκικού πληρώματος, ανεβάζοντας το σχετικό αρχείο στο Διαδίκτυο.

Όπως είχε ανακοινώσει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, δεν σημειώθηκαν ζημιές στην κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ η τουρκική ακταιωρός αποχώρησε άμεσα από τα ελληνικά χωρικά ύδατα μετά το συμβάν.

Πηγή; in.gr
 

greek_navy_boat_harrasing_a_turkish_ship_near_kardak_rocks_in_aegean_sea.