Χίος, Δευτέρα 19 Μαρτίου

Θα κλείσει η... τομή της Μιχαήλ Λιβανού;

Επιστολή του Γιάννη Μισετζή
Πέμ, 20/04/2017 - 17:15

 Κύριε Βουρνού, κύριε αντιδήμαρχε Τεχνικών Υπηρεσιών, κύριε αντιδήμαρχε καθημερινότητας, ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετείτε; Των δημοτών σας ή του εργολάβου που έχει εγκαταλείψει 15 μέρες τώρα τη Μιχαήλ Λιβανού σε αυτή την κατάσταση; Δεν βλέπετε ότι θα σκοτωθεί κόσμος; Εσείς δεν ήσασταν κύριε Βουρνού που καταγγέλλατε προεκλογικά τους εργολάβους και τα συμφέροντα; Τι πάθατε τώρα; Τα παιδιά σας πού περπατάνε; Πού οδηγούν; Στο Βέλγιο; Γιατί δεν δίνετε δεκάρα τσακιστή για τις ζωές μας; Βγείτε από τα λαγούμια σας επιτέλους και ασχοληθείτε με την καθημερινότητα μας αλλιώς παραιτηθείτε να γλυτώσουμε από την ανυπαρξία και την ανικανότητά σας!

 

Γιάννης Μισετζής

 

Υ.Γ.: Εάν δεν υποχρεώσετε τον εργολάβο αύριο κιόλας να κλείσει αυτό το θανατηφόρο όρυγμα, τη Δευτέρα το πρωί, Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, επιβλέποντες μηχανικοί του Δήμου και του ΟΤΕ θα αρπάξετε μήνυση!

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ
Κυρ, 18/03/2018 - 17:14
Συγκέντρωση συμπαράστασης στους δύο κρατούμενους στρατιωτικούς

Δεν ήταν πολλοί αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα 4 τοπικών Σωματείων, να βρεθούν το μεσημέρι της Κυριακής 18 Μαρτίου 2018, στην κεντρική πλατεία της Χίου και να διαδηλώσουν κατά της κράτησης των δύο στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές της Ανδριανούπολης. Παρόλα αυτά με πρωτοβουλία των συλλόγων Θρακών και Μακεδόνων Χίου, των Πελοποννησίων Χίου, των Κρητών Χίου, του Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών και με κεντρική ομιλήτρια την Γεωργία Μπιτάκου, πραγματοποιήθηκε μία συγκέντρωση, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, στα... ορεινά της.

Όλοι οι ομιλητές -Τούλα Μπατσούκα, Σταύρος Μιχαηλίδης, Παναγιώτης Μπίτσικας, Γεωργία Μπιτάκου, Σίμος Παλτσανιτίδης- με αφορμή το γεγονός στον Έβρο έκαναν αναφορά, άλλος μικρή κι άλλος μεγαλύτερη, γενικότερα στα εθνικά μας θέματα, την τουρκική προκλητικότητα αλλά και τα μνημόνια και τα αποτελέσματά τους, που όλοι βιώνουμε χρόνια τώρα. Επίσης χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου, Νικήτας Ντάτης, "απολογούμενος" για την ταυτόχρονη διεξαγωγή του δρόμου Γυναικών και μεταφέροντας την προσωπική του εμπειρία, έχοντας υπηρετήσει στην επίμαχη περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό με τους δύο στρατιωτικούς.

Τέλος η κα Μπιτάκου, με οδηγό της το Σύνταγμα, το οποίο κάλεσε όλους τους πολίτες να διαβάσουν, μας κάλεσε σε εγρήγορση μέχρι η χώρα μας να ανακτήσει ξανά τη χαμένη της αξιοπρέπεια, ισχύ και δυναμική και να γίνει ανεξάρτητη, αποτινάσσοντας τα δεσμά στα οποία την έχουν αλυσσοδέσει.

Συγκέντρωση συμπαράστασης στους δύο κρατούμενους στρατιωτικούςΣυγκέντρωση συμπαράστασης στους δύο κρατούμενους στρατιωτικούςΟ Σταύρος Μιχαηλίδης, Ναύαρχος ε.α. στο βήμαΟ Πρόεδρος των Πελοποννησίων Χίου, Παναγιώτης ΜπίτσικαςΗ κεντρική ομιλήτρια Γεωργία ΜπιτάκουΣυγκέντρωση συμπαράστασης στους δύο κρατούμενους στρατιωτικούςΣυγκέντρωση συμπαράστασης στους δύο κρατούμενους στρατιωτικούςΟ Πρόεδρος των ελλήνων Παραολυμπιονικών, Σίμος Παλτσανιτίδης