Χίος, Παρασκευή 20 Ιουλίου

“Βάστα με να σε βαστώ” στην Προκυμαία

Ποιόν θα σκοτώσει ο θάλαμος του ΟΤΕ;
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 22/03/2017 - 16:03

Βρίσκεται στην Προκυμαία, στην έξοδο της οδού Κουντουριώτη, δίπλα σε στύλο, επί του πεζοδρομίου στη γωνία, έξω από το εστιατόριο “Ελληνική Κουζίνα”.

Είναι, ο Θεός να τον κάνει, αν μπορεί, τηλεφωνικός θάλαμος του ΟΤΕ, ξηλωμένος από τη μία πλευρά, ξεκολλημένος από τη βάση του και στηριγμένος στον στύλο με ένα... πλαστικό καλώδιο!

Όπως μας είπαν περίοικοι, τουλάχιστον τρεις διαβάτες καθημερινά “φιλιούνται” μαζί του με τους πιο τυχερούς να φεύγουν βλαστημώντας.

Το κακό, μας είπαν, είναι ότι τώρα έχει γείρει και σε όποιον πέσει πάνω του θα τον σκοτώσει. Το είπαμε, συμπλήρωσαν, καμιά δεκαριά φορές στον ΟΤΕ, σημασία που έδωσαν...

Δεν πειράζει,  ίσως τους... βοηθήσουμε εμείς με τη σημερινή δημοσιότητα.

 

Ποιον θα σκοτώσει ο θάλαμος του ΟΤΕ; - “Βάστα με να σε βαστώ” στην προκυμαία

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 19/07/2018 - 18:07
Αρ. Ζαννίκος

Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα του παμβρονταδουσιακού συνεδρίου, που θα γίνει από τις 10 έως τις 12 Αυγούστου στην ΠΕΚΕΒ και περιλαμβάνει την ανάπτυξη θεμάτων που αφορούν την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, το χωροταξικό σχεδιασμό, τις υποδομές, το περιβάλλον, τις ευκαιρίες απασχόλησης των νέων και τον ρόλο της εμπορικής ναυτιλίας.

Όπως ενημερώνει ο Αριστείδης Ζαννίκος πρώην Δήμαρχος και από τις ψυχές του Συνεδρίου, ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει την πρώτη ημέρα του συνεδρίου ντοκυμαντέρ του τυπογράφου Νίκου Γεωργούλη για τον Βροντάδο του χθές αλλά το κυρίως ενδιαφέρον εντοπίζεται κυρίως στο άυριο.

Δύο μέρες από το Συνέδριο μας, διευκρίνησε ο Αρ. Ζαννίκος είναι αφιερωμένες με διάφορες εισηγήσεις ακριβώς σ’ αυτό, το μέλλον δηλαδή της περιοχής.