Χίος, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

“Βάστα με να σε βαστώ” στην Προκυμαία

Ποιόν θα σκοτώσει ο θάλαμος του ΟΤΕ;
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 22/03/2017 - 16:03

Βρίσκεται στην Προκυμαία, στην έξοδο της οδού Κουντουριώτη, δίπλα σε στύλο, επί του πεζοδρομίου στη γωνία, έξω από το εστιατόριο “Ελληνική Κουζίνα”.

Είναι, ο Θεός να τον κάνει, αν μπορεί, τηλεφωνικός θάλαμος του ΟΤΕ, ξηλωμένος από τη μία πλευρά, ξεκολλημένος από τη βάση του και στηριγμένος στον στύλο με ένα... πλαστικό καλώδιο!

Όπως μας είπαν περίοικοι, τουλάχιστον τρεις διαβάτες καθημερινά “φιλιούνται” μαζί του με τους πιο τυχερούς να φεύγουν βλαστημώντας.

Το κακό, μας είπαν, είναι ότι τώρα έχει γείρει και σε όποιον πέσει πάνω του θα τον σκοτώσει. Το είπαμε, συμπλήρωσαν, καμιά δεκαριά φορές στον ΟΤΕ, σημασία που έδωσαν...

Δεν πειράζει,  ίσως τους... βοηθήσουμε εμείς με τη σημερινή δημοσιότητα.

 

Ποιον θα σκοτώσει ο θάλαμος του ΟΤΕ; - “Βάστα με να σε βαστώ” στην προκυμαία

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 16/01/2018 - 19:58

Ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ότι οι εταίροι μας είναι πολύ χαρούμενοι καθώς έχουν βρει μία Κυβέρνηση που δε φέρνει κανένα εμπόδιο στα μέτρα που προτείνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει τι θέλει, αλλά στην πραγματικότητα ψηφίζει τα αντίθετα.

 

Έχει ήδη ψηφιστεί το 4ο μνημόνιο, καθώς 1/1/2019 κόβονται συντάξεις, 1/1/2020 κόβεται το αφορολόγητο, έχουμε δεχθεί υψηλά πλεονάσματα, έχουμε δεχθεί όλους τους όρους του μνημονίου χωρίς να υπάρχει παράλληλη χρηματοδότηση!

 

oi_axiologiseis_ton_proigoymenon_eton_kathysteroysan_dioti_ginotan_diapragmateysi