Χίος, Τρίτη 20 Μαρτίου

Ξεκίνησαν τα έργα αποκατάστασης υποσκαφών στο λιμάνι.

"ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ" ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 13/03/2018 - 15:31

Την βεβαιότητα ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα  σε όλη την προκυμαία , κατέθεσε ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Αντώνης Κέφης, με αφορμή το ξεκίνημα αποκατάστασης υποσκαφής στο χώρο πρόσδεσης των πλοίων.

«Το έργο ξεκίνησε σήμερα το πρωί», ανέφερε ο κ. Κέφης συμπληρώνοντας ότι «δεν έχουμε χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης γιατί δεν ξέρουμε τι προβλήματα  θα βρούμε».

«Πρόσφατα υπήρχε στο λιμάνι μια καθίζηση που αποκαταστάθηκε πρόχειρα, για να δώσουμε το δρόμο στην κυκλοφορία, αλλά δυστυχώς όπου έχουμε ψάξει έχουμε βρει υποσκαφές», τόνισε ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ξεπερνά τις 100.000 ενώ αρχικά θα τοποθετηθούν τεχνικοί ογκόλιθοι για την προστασία του λιμανιού και στην συνέχεια τα έργα θα συνεχιστούν με πλωτό γερανό.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 20/03/2018 - 19:13
φωτο αρχείου

Οπως ενημερώνει η Αστυνομική Διεύθυνση συνελήφθη, σήμερα (20-03-2018) στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 17 ετών, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της αντίστασης και της απόπειρας πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, ο 17χρονος, βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών αφού ενεπλάκη σε επεισόδιο με άλλους αλλοδαπούς, ακολούθως αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικού και απώθησε βίαια αυτόν προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Κατά την εξέλιξη του περιστατικού ο ίδιος δράστης προσπάθησε να επιτεθεί με πέτρες σε βάρος του ίδιου αστυνομικού. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χίου.