Χίος, Δευτέρα 23 Απριλίου

Διήμερο εκδηλώσεων στο Ομήρειο από τον "Γ. Βούρο"

Δευ, 16/04/2018 - 13:19

Τις καθιερωμένες ετήσιες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις του θα πραγματοποιήσει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ομήρειο ο  Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδίων Χίου « Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ» .

Αναλυτικά το Σάββατο 21 Απριλίου στις  8:00 μ. μ.  Θα παρουσιαστεί μουσικοχορευτική παράσταση από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου με τίτλο: «Από τον κύκλο της ζωής»

Την Κυριακή 22 Απριλίου την ίδια ώρα  θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί, μουσική και τραγούδια από τα χορευτικά τμήματα του «ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΟΥΡΟΥ».

Κυρ, 22/04/2018 - 20:16
φωτο αρχείου

Ο Σύλλογος Γονέων Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χίου οργανώνει την Κυριακή 6 Μαίου 6.00 - 9.00 μ.μ. ένα φεστιβάλ παραδοσιακού χορού στην κεντρική πλατεία Χίου στα πλαίσια να αναδειχθούν οι δυνατότητες των παιδιών, να τα γνωρίσει η κοινωνία της Χίου.

Οπως τονίζει ο Σύλλογος σε ανακοίνωση του: Τα παιδιά μας μαζί με άλλους 28 τοπικών χορευτικών συλλόγων και με μουσικούς : ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ (κανονάκι, τραγούδι) ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΥΡΙΚΗΣ (βιολί), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣ (λαούτο), ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΚΟΥΝΑΣ (κρουστά).

Ελάτε να φτιάξουμε μια όμορφη παρέα σε κύκλους χορευτικούς. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά είμαστε όλοι ίσοι, σας περιμένουμε με παζάρι και γνωριμία από κοντά".