Χίος, Δευτέρα 23 Απριλίου

Η ποίηση και η... Λαγκάδα είναι μια πόρτα

Κυρ, 18/03/2018 - 18:16
Ποίηση στη Λαγκάδα

Ο Προοδευτικός Όμιλος Λαγκάδας, παρουσιάζει το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στις 7:00 μ.μ. στο Κοινοτικό Κατάστημα Λαγκάδας, αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στον ποιητή της Θάλασσας Νίκο Καββαδία από τον Φιλόλογο Γιάννη Κουγιούλη, και οι χορωδίες «Ηχοχρώματα» Π. Ο. Λαγκάδας και Π. Ε. Ο. Συκιάδας θα τραγουδήσουν μελοποιημένη ποίηση.

Επίσης για την υλοποίηση της εκδήλωσης, η κινητή Βιβλιοθήκη Χίου «Κοραής» θα βρίσκεται στη Λαγκάδα, ενώ η Ανατολή Βροχαρίδου, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Π.Ε.Χίου  θα διαβάσει παραμύθια και ποιήματα στα παιδιά.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί πολύ τον Πρόεδρο της Βιβλιοθήκης Κοραής Γ. Μερούση και τα μέλη του Δ.Σ.,  καθώς και την Διευθύντρια Άννα Χαζίρη  για την θετικότατη ανταπόκριση τους στο κάλεσμά του.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 22/04/2018 - 20:16
φωτο αρχείου

Ο Σύλλογος Γονέων Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χίου οργανώνει την Κυριακή 6 Μαίου 6.00 - 9.00 μ.μ. ένα φεστιβάλ παραδοσιακού χορού στην κεντρική πλατεία Χίου στα πλαίσια να αναδειχθούν οι δυνατότητες των παιδιών, να τα γνωρίσει η κοινωνία της Χίου.

Οπως τονίζει ο Σύλλογος σε ανακοίνωση του: Τα παιδιά μας μαζί με άλλους 28 τοπικών χορευτικών συλλόγων και με μουσικούς : ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑ (κανονάκι, τραγούδι) ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΥΡΙΚΗΣ (βιολί), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣ (λαούτο), ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΚΟΥΝΑΣ (κρουστά).

Ελάτε να φτιάξουμε μια όμορφη παρέα σε κύκλους χορευτικούς. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά είμαστε όλοι ίσοι, σας περιμένουμε με παζάρι και γνωριμία από κοντά".