Χίος, Κυριακή 25 Μαρτίου

Παρουσιάστηκε "Ο χρόνος του νερού" του Αριστείδη Μπελλέ

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 04/03/2018 - 17:38
Από την παρουσίαση του βιβλίου

Το βιβλίο του Αριστείδη Μπελλέ ''Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ'' ένα αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Χιώτη επιχειρηματία και συγγραφέα, με συμπληρώματα... φαντασίας σε περιστατικά και σημεία, παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Μαρτίου 2018 στο κατάμεστο αναγνωστήριο της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΗ στην πόλη της Χίου.

        Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΙΟΥ ''ΚΟΡΑΗΣ'', ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ''ΠΥΞΙΔΑ'' και Ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΛΙΒΑΝΗ.

        Για το βιβλίο μίλησαν οι: Παύλος Καλογεράκης επίτιμος Διευθυντής Εκπάιδευσης, Γιάννης Κολλιάρος τέως Διευθυντής Λυκείου - συγγραφέας και ο ίδιος ο συγγραφέας του νέου βιβλίου Αριστείδης Μπελλές.

        Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν οι: Χρυσάνθη Στέκα , Φιλόλογος και ο Κοσμάς Μανές , Δάσκαλος. Τον συγγραφέα και την εκδήλωση προλόγισε και χαιρέτισε ο Κωνσταντίνος Μερούσης , Φιλόλογος και Πρόεδρος του Ε.Σ. της ΔΚΙΒ Χίου ''ΚΟΡΑΗΣ''.

        Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στο σπίτι φιλοξενίας της Κιβωτού του Κόσμου στο Χωριό Παιδικής Προστασίας Αίπους στο Βροντάδο Χίου.

        Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί εκπαιδευτικοί, πολύς κόσμος κλαθε ηλικίας, ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παντελής Λεγάτος και σύσσωμος ο ''ΝΗΡΕΑΣ'' και οι εργαζόμενοι σε αυτόν.

        ''Το βιβλίο αυτό είναι για αυτούς που κανούν όνειρα ...'' τόνισε ο συγγραφέας Αριστείδης Μπελλές στον επίλογο του, ευχαριστώντας την σύζυγο του για τη βοήθεια που του προσέφερε στη συγγραφή, ήταν εύθυμος και ευχάριστος  ενώ υποσχέθηκε κι' άλλα βιβλία.

Από την παρουσίαση του βιβλίου
Από την παρουσίαση του βιβλίου
Από την παρουσίαση του βιβλίου

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 23/03/2018 - 15:48
φωτο αρχείου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και ο Προοδευτικός Σύλλογος Καλαμωτής οργανώνουν πασχαλινές δράσεις για παιδιά, την Κυριακή 1 Απριλίου 12.00 π.μ. - 2.00 μ.μ. στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Συγκεκριμένα, οι μικροί φίλοι ηλικίας 6 έως 9 ετών χρησιμοποιώντας απλά υλικά και φαντασία, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη λαμπάδα τους, ενώ τα παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών θα κατασκευάσουν πασχαλινά χάρτινα φαναράκια.

 

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν. Επιθυμητή η δήλωση συμμετοχής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).