Χίος, Παρασκευή 20 Ιουλίου

Παρουσιάστηκε "Ο χρόνος του νερού" του Αριστείδη Μπελλέ

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 04/03/2018 - 17:38
Από την παρουσίαση του βιβλίου

Το βιβλίο του Αριστείδη Μπελλέ ''Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ'' ένα αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Χιώτη επιχειρηματία και συγγραφέα, με συμπληρώματα... φαντασίας σε περιστατικά και σημεία, παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 3 Μαρτίου 2018 στο κατάμεστο αναγνωστήριο της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΗ στην πόλη της Χίου.

        Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΧΙΟΥ ''ΚΟΡΑΗΣ'', ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ''ΠΥΞΙΔΑ'' και Ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΛΙΒΑΝΗ.

        Για το βιβλίο μίλησαν οι: Παύλος Καλογεράκης επίτιμος Διευθυντής Εκπάιδευσης, Γιάννης Κολλιάρος τέως Διευθυντής Λυκείου - συγγραφέας και ο ίδιος ο συγγραφέας του νέου βιβλίου Αριστείδης Μπελλές.

        Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν οι: Χρυσάνθη Στέκα , Φιλόλογος και ο Κοσμάς Μανές , Δάσκαλος. Τον συγγραφέα και την εκδήλωση προλόγισε και χαιρέτισε ο Κωνσταντίνος Μερούσης , Φιλόλογος και Πρόεδρος του Ε.Σ. της ΔΚΙΒ Χίου ''ΚΟΡΑΗΣ''.

        Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στο σπίτι φιλοξενίας της Κιβωτού του Κόσμου στο Χωριό Παιδικής Προστασίας Αίπους στο Βροντάδο Χίου.

        Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί εκπαιδευτικοί, πολύς κόσμος κλαθε ηλικίας, ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παντελής Λεγάτος και σύσσωμος ο ''ΝΗΡΕΑΣ'' και οι εργαζόμενοι σε αυτόν.

        ''Το βιβλίο αυτό είναι για αυτούς που κανούν όνειρα ...'' τόνισε ο συγγραφέας Αριστείδης Μπελλές στον επίλογο του, ευχαριστώντας την σύζυγο του για τη βοήθεια που του προσέφερε στη συγγραφή, ήταν εύθυμος και ευχάριστος  ενώ υποσχέθηκε κι' άλλα βιβλία.

to_vivlio_ayto_einai_gia_osoys_kanoyn_oneira

Από την παρουσίαση του βιβλίου
Από την παρουσίαση του βιβλίου
Από την παρουσίαση του βιβλίου

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 19/07/2018 - 18:01
Αρχείο

Δεν είναι η πρώτη φορά, που γίνεται, αλλά πρώτη φορά γίνεται τόσο οργανωμένα.

Η Βιβή Ποταμούση ενημερώνει ότι μετά από πολυήμερη εργασία της υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, για την οποία ευχαρίστησε και τον Αντιδήμαρχο Γ. Καραμανή, δεν υπάρχει λάμπα χαλασμένη στα Βορειόχωρα. Επιπρόσθετα επισκευάστηκαν όλοι οι προβολείς και τοποθετήθηκαν νέοι έτσι ώστε να φωτίζεται το Κάστρο της Βολισσού, με θεαματικό τρόπο.