Χίος, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Πρώτη συνάντηση για την προετοιμασία της Μόστρας στα Θυμιανά

Σάβ, 06/01/2018 - 07:14
Πρώτη προετοιμασία της Μόστρας στα Θυμιανά

Εποικοδομητική ήταν η χτεσινή πρώτη συνάντηση για την προετοιμασία της Μόστρας στα γραφεία του Μ.Ε.Ο.Θ. Η συμμετοχή αρκετά ικανοποιητική με εκείνους και εκείνες που σηκώνουν, κυρίως, κάθε χρόνο το μεγαλύτερο βάρος της προετοιμασίας…

   Στο τραπέζι έπεσαν πολλές προτάσεις και ιδέες και ως προς την ειδικότερη αλλά και γενικότερη οργάνωση των εκδηλώσεων τόσο της Τυρινής Παρασκευής όσο και της αντίστοιχης Κυριακής με το κύριο μενού. Στην επιφάνεια ήρθαν και περυσινές προτάσεις που δεν υλοποιήθηκαν και μπορεί να εφαρμοστούν εφέτος.

   Να υπενθυμίσουμε ότι η φετινή Τυρινή Κυριακή είναι πολύ νωρίς, και συγκεκριμένα στις 18 Φεβρουαρίου, κάτι που ενδεχομένως να συνεπάγεται και χειμωνιάτικο σκηνικό… Όμως, όπως και άλλες φορές στο παρελθόν, του αρέσουν και του… Θεού οι λωλάδες και η Μόστρα, οπότε ευελπιστούνε ότι και ο καιρός θα είναι καλός για να την «ανεβοκατεβάσουν» οι Θυμιανούσοι…

   Παρών στη συνάντηση σύσσωμο το δ.σ. του συλλόγου με επικεφαλής την πρόεδρο Ερμίνα Τάμαρη ενώ  παρούσα ήταν και η πρόεδρος της Κοινότητας Κυριακή Χαρίτου.

   Το συμβούλιο του Μ.Ε.Ο.Θ. θα μελετήσει τις προτάσεις που κατατέθηκαν για την όλη εκδήλωση και θα αποφασίσει ποιες θα υλοποιηθούν.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 22/02/2018 - 17:29
Από την εκδήλωση στην Οδύσσεια

Πολλά πραγματικά δε θέλει ο άνθρωπος για να είναι καλά, σκεφτείτε αν έχει πολλούς!

Ο μακάριος, αθάνατος Πάνος Καρασούλης, ο αντιστασιακός στην Κατοχή και στη ζωή.

Ο ευπατρίδη δημοσιογράφος Δημήτρης Φρεζούλης, ο παρουσιαστής του βιβλίου του.

Ο Γιάννης Παληός, η γυναίκα του Ντίνα και η αρχοντική, σιγανή παρουσία τους στον πολιτισμό.

Η Γεωργία Χούλη, ο Γιάννης Κουγιούλης και η απέριττη, πλην όχι άψυχη ανάγνωσή τους.

Ο φίλος Γιάννης Τέττερης, μουσικός συναθλητής, κατά το χαρακτηρισμό της γυναίκας του

Ο αιώνια φιλοσοφών και πλούσια καρποφορών Μανώλης Φύσσας.

Ο Σιδερής Χαλλιορής, η «Οδύσσεια» και το ατέλειωτο πάθος για τη Μουσική.

Όλοι αυτοί, οι πρωταγωνιστές, και οι γενναίοι, που η βροχή δεν τους σταμάτησε, συναντηθήκαμε σε μια ευωχία, κοινωνία ψυχών, με συνεκτικό κρίκο τους 82 σήμερα γέροντες του Γηροκομείου.

Γι’ αυτούς έγινε η εκδήλωση χτες βράδυ. Οι εισπράξεις από την πώληση του βιβλίου του Παναγιώτη Καρασούλη «Ημερολόγια Ασυρμάτου: Μνήμες Ιστορίας, μνήμες ζωής», που επιμελήθηκε η κόρη του Σοφία, μνημόσυνο για την ψυχούλα του, θα διατεθούν στο Γηροκομείο.

 

Ελευθερία Λυκοπάντη

 

 

*Οδ. Ελύτη, Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας